Aksesuarlar

Sony WF-1000XM3

 

Sony, ünlü 1000X ürün ailesini yeni nesil gerçek anlamda kablosuz WF-1000XM3 kulaklıklar ile genişletiyor. Sony’nin istisnai Gürültü Engelleme performansı sağlayan Çift Gürültü Sensörü Teknolojisi ve HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1e yongası ile daha da geliştirilen sektör lideri1 Gürültü Engelleme özelliği, sadece ve sadece müziği duymanızı sağlıyor. 1000X ailesine has bir şekilde, WF-1000XM3’ün kulaklık başlıklarından gelen premium, yüksek kaliteli sesin tadını çıkarabilir ve müziğinizi tam da sanatçının istediği şekilde dinleyebilirsiniz.

 

 

TP-Link KL130 Akıllı Ampul

Bir süredir akıllı ev ürünleri ile evleri daha güvenli ve eğlenceli hale getiren TP-Link, yeni akıllı ampul modeli olan KL130’u satışa sundu. KL130, çok renkli, kolay kurulup yönetilen, sesli komut özelliği de olan bir akıllı ampul. Farklı renk ve aydınlatma olanakları sayesinde akşam yemeğinden çalışma, okuma, eğlence gibi her farklı durum için renk ve aydınlatma ayarı oluşturmayı sağlıyor. Işığı açıp kapatmak ya da ışık düzeyini her zaman el ile ayarlama gerekmeden Kasa Smart ile farklı sahneler oluşturup, ayarları yapmak mümkün. Örneğin ışığın kısık olduğu ‘film izleme sahnesi’; renk geçişleri olan ‘parti sahnesi’; tüm ışıkların kapatılacağı ya da çok loş bırakılacağı ‘iyi geceler sahnesi’ gibi.

44,5 Dolar

Anker Nebula Capsule

Tatil dışı kültür sanat etkinliklerine vakit ayırmak, özellikle de en az 1 saatlik filmleri seyretmek mümkün olmayabiliyor. Sinema keyfini tatilde doyasıya yaşamak için Anker’in taşınabilir mini projeksiyonu Nebula Capsule’den yardım alabilirsiniz. Geleneksel projeksiyon makinelerinin özelliklerini yalnızca bir kola kutusu büyüklüğündeki gövdesinde toplamayı başaran portatif projeksiyon, akıllı telefon ve bilgisayarlara kolayca bağlanıyor. Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Design Award sahibi olan portatif projeksiyon, tek şarjla 3,5 saat video oynatabiliyor; 8 GB dahili hafızasıyla yarı yolda bırakmıyor.

2.199 TL

Sennheiser PXC 550 Wireless

Sennheiser PXC 550 Wireless ile yolculuk yapma tecrübesinin yerini hiçbir şey tutamaz. Etraftaki gürültü arttıkça, gürültü engelleme özelliği de güçlenerek konforlu bir dinleme tecrübesi sunan PXC 550 Wireless’in 30 saate varan şarj ömrü sayesinde, tek şarj ile uzun süren seyahatlerin tadını çıkarmak mümkün. Endüstrideki en hafif kulaklıklardan biri olan PXC 550 Wireless, dokunmatik kapsül tasarımıyla müzik ve çağrıları tek bir parmak darbesiyle kontrol etmeyi mümkün kılarken, uzun süre dinleme konforu ve ultra taşınabilirlik ile göz dolduruyor.

1.999 TL

Soundcore Flare

Tatil köyünde, sahilde ve benzer dış mekânlarda kullanabileceğiniz taşınabilir hoparlörler, müzik dinleme sürecinin kesintisiz devam etmesini mümkün kılıyor. Soundcore Flare Bluetooth Hoparlör, kulaklarınızdan daha fazlası içindir. Müziğinizin ritmine ait çok renkli bir ışığa sahip taşınabilir hoparlör sayesinde müzik deneyiminizi stratosferik yüksekliklere çekebilirsiniz. Soundcore Flare Bluetooth Hoparlör, IPX7 Dayanıklılık sertifikasıyla yağmurlara ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor.

349 TL

B&O Play Beoplay H4

Bang & Olufsen’in bu şık tasarımlı kablosuz kulaklıkları size oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmayı vaat ediyor. Beoplay H4’ün kulak pedleri üzerinde ve kafa üstü bandında yumuşak bir deri malzeme kullanılmış. Ürünün geri kalan bölümlerinde ise paslanmaz çelik ve alüminyum detaylar göze çarpıyor. Her türlü giyim tarzına uyacak renk seçenekleri bulunan Beoplay H4, İskandinav tasarımını üstün bir performansla buluşturan oldukça başarılı bir model.

1.899 TL

Chipolo Classic, Plus ve Card

Cüzdanını, anahtarlarını ve sevdiği eşyalarını nereye koyduğunu hatırlayamayan kişiler için geliştirilen Chipolo ürünleri, kişisel eşyalarınıza takarak Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanabilmenize imkan tanıyor. Bu sayede eşyalarınızı takip edip, kaybolduğunda onları zil sesiyle bulabiliyorsunuz. Chipolo Classic ve Plus’ı anahtarlığınıza takabilir, Chipolo Card’ı ise örneğin cüzdanınızın içine yerleştirebilir, kaybolan eşya problemine son verebilirsiniz. Satın almak için: chipolo.net/tr

149-215 TL arası değişen fiyatlar

Popsockets

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Serena Williams gibi Hollywood ünlülerinin tercihi Popsockets, telefonunuzla daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan stil sahibi bir aksesuar. Renkli, eğlenceli, kişiselleştirilebilen tasarımları ve fonksiyonel kullanımıyla dikkat çekiyor. Örneğin selfie çekerken telefonunuzu güvenle tutmanızı, konuşurken ya da oyun oynarken daha rahat kavramanızı sağlıyor. Beymen, Vakkorama, D&R mağazaları ve HepsiBurada.com’dan satın alınabilen Popsockets’lar video izlerken veya görüntülü görüşmeleriniz sırasında telefonunuzu yatay ya da dikey konumlandırabilmenize imkân tanıyarak stant fonksiyonu da görüyor.

69-89 TL arası değişen fiyatlar 

Belkin BOOST↑UP

Zerafet ve fonksiyonalite bir arada! Baş ucu sehpanız için ideal Belkin BOOST↑UP Kablosuz Şarj Dock’u, siz uyurken Apple aygıtlarınıza güç vermek için 3’ü 1 arada şarj olanağı sunar. En çok ihtiyaç duyduğunuz şeyler… 7.5 watt Qi sertifikalı kablosuz şarj platformu iPhone XS’inize en yüksek hızda kablosuz şarj sağlarken, yerleşik Manyetik Şarj Modülü de Apple Watch’unuza güç verir. iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR’ınıza 7.5 W güç sağlamak üzere optimize edilen %25’e kadar daha hızlı kablosuz şarj teknolojisi deneyimini vadettiğini de belirtelim.

1200 TL

DJI Osmo Pocket

Son zamanlarda kamera sektöründe rekabetin oldukça yüksek seviyelere geldiği söylemek mümkün. Özellikle 4K teknolojisi ile hız kazanan pazar gelişmiş özellikle sahip kameraların karşımıza çıkmasına neden oluyor. Bu kapsamda öne çıkan ilginç modellerden biri de DJI Osmo Pocket.

DJI Osmo Pocket, Youtuber ve Vlogger olarak adlandırılan kullanıcılar için oldukça kullanışlı modellerden biri olma özelliğine sahip. Objektifin odak uzaklığına bakacak olursak 26 mm ve diyafram açıklığı ise f2.0 seviyesinde. DJI Osmo Pocket kamera 12 MP fotoğraf kalitesi sunuyor ve 60 fps’ye kadar 4K video çekimi yapabiliyor. Bunun yanında gimbal olarak kullanım özelliği de sunuyor.

2.496 TL

Roav DashCam C1

Sosyal medyada paylaşılan yol hikâyelerinin kahramanı araç içi kameralar, yol güvenliği için de ihtiyaç halini aldı. Uzun süren tatil yolculuğunuzda güvenliğiniz için aracınızda araç içi kamera bulundurmalısınız. Roav’ın DashCam C1 model araç kamerası; NightHawk Vision teknolojisi, dahili Wi-Fi,özel uygulaması ile gece net 1080p kayıt olanağı sunuyor. Eşzamanlı olarak 4 şeritli trafiği kaydedebilen cihaz, araç kapalı haldeyken de aniden sarsıldığında şok sensörü sayesinde otomatik olarak kayıt yapmaya başlıyor.

649 TL

Bose Soundwear Companion

Sesi kulaklıkla ya da hoparlör ile dinleme konseptini inovatif bir şekilde ele alan Bose Soundwear Companion, boyna asılıyor ve sesi dışarıya veriyor. Boynunuzda asılı bir hoparlör gibi düşünebilirsiniz, ancak sesin dışarıya çok az verilmesi, dışarıdaki sesin de çok az duyulmasını sağlayan endüstriyel mühendisliği ile fark yaratıyor. Oldukça hafif bir tasarımla gelen Bose Soundwear Companion’ın kullanımı son derece basit. Akıllı telefonunuzun Bluetooth’unu açıp Bose Soundwear Companion ile eşleştiriyorsunuz. İşlem bir dakika kadar sürüyor. Ardından da müzik dinliyor, arama yanıtlıyor, Siri’yle konuşuyorsunuz.

2.685 TL


 

Exit mobile version