Akıllı Saatlerdeki En İyi Çalar Saat Uygulamaları

Hadi itiraf edelim, sabah zamanında kalkmak biraz zordur. Çoğu insan gibiyseniz, uykudayken alarmı erteleme düğmesine basmada, sadece uyanmayı sonunda başarabildiğinizde kendinizi kapıdan dışarı atmak için ustalaşmışsınızdır. Neyse ki, denemek için çalar saat uygulamalarında bir sıkıntı yok.
Güne başlamak için uyanmakta güçlük çekiyorsanız, iPhone ve Android cihazlar için mevcut en iyi çalar saat uygulamaları arasından seçim yapabilirsiniz.

Uhp Alarm Clock


Dostlarınız arasında alay konusu olmak, günün başında beş dakika fazladan uykudan vazgeçmenizi sağlayacak tek şey mi? O zaman sizin için bir çalar saatimiz var. Uhp Alarm, günleri farklı renklendirme seçeneği ile muhteşem bir tasarıma sahip. Ayrıca, diğer uygulamalarda bulabileceğiniz özelliklerin birçoğu, sahip olacağınız erteleme sayısını kısıtlamak, hava durumu bilgileri ve iTunes şarkılarını alarm zil sesi olarak kullanma yeteneği de buna dahil. Ama Uhp Alarm Clock’u diğerlerinden ayıran şey, yataktan çıkmazsanız, sosyal medyada sizi rezil etmesi.
Bu doğru, Uhp Alarm, kalkmaz ve yataktan kalkmazsanız alarmı kapatmanıza izin vermiyor – ve en kötüsü, herkesin ne kadar tembel olduğunuzu bilmesi için sosyal medya hesaplarınızda bunu yayınlıyor. Yani arkadaşlarınızın ve ailenizin ne kadar tembel olduğunuzu bilmelerine dayanamazsanız, en iyisi yataktan kalkıp kahvaltıya oturmaktır.

Snap Me Up


Kimse gerçekten “yataktan yeni çıkmış” halle çekilen selfie’lerin gerçek olduğuna pek inanmıyor, ama ya öyleyse? Ya sadece uykulu yüzünüzün fotoğrafını çekmeye çalışırken alarm kapanıyorsa, ne dersiniz? Bunların paylaşılmasından memnun olmayacağımızdan emin değiliz, ama Snap Me Up, yine de bu selfie’leri çekmenize izin veriyor. Bu doğru – bu alarmı reddetmenin tek yolu uykulu bir selfie çekmek. Alarmınız bittiğinde, daha erken saatlerde bir selfie alabilmeniz için daha aydınlık bir alana gitmeniz istenecek ve daha sonra bunu dünyayla paylaşma seçeneğine sahip olacaksınız. Bu eğlenceli bir seçenek ve kesinlikle uyanmanın farklı bir yolu.
Ayrıca, uygulamada bir rüya günlüğü de var, ancak, bu listede yer alan diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında küçük bir özellik. Yine de, uyandırmak için matematik problemlerini çözmeyi gerektirmeyen farklı bir yol arıyorsanız, Snap Me Up’ı deneyin.

Gentle Alarm

 
Bir sürü çalar saat sizi çabucak ve acımasızca uykudan uyandırır, dinlendirici yatak odanızda tam bir yüksek hacimli ses patlaması gerçekleşir, sizi bir başlangıçla uyandırır ve zavallı kalbinizin atış hızını artırır. Ama daha kolay bir yol var. Gentle Alarm, alarmınızın sesini yavaş yavaş artırarak, sizi zamanla uyandırmayı ve daha rahat uyanmanızı sağlayarak sizi yataktan kaldırmayı hedefliyor. Bu eski görünümlü bir uygulama ve şu anda iki yıl içinde bir güncelleme görmedi, ancak hala çalışıyor ve çok sayıda olağanüstü özellik ile geliyor. Gentle Alarm’ın uzun listesinden uyandırmak için belirli bir ses ayarlayabilir veya kendi müziğinizi kullanabilirsiniz – tüm koleksiyonunuzdan tek bir parça, bir albüm veya rastgele bir seçim yapabilirsiniz.
Böyle yükselen bir tonda da uyuyabileceğinizden endişe ediyorsanız, hafif alarm başarısız olduktan sonra alarmınızı tam ses seviyesinde patlatan “güvenli alarm” özelliği vardır ve alarmınızı kapatmak için yeterince uyanık olduğunuzu kanıtlamak için telefonunuzu küçük bir matematik bulmacasına ya da başka bir şeye ayarlayabilirsiniz. Hemen hemen tüm özelliklerin kişiselleştirilebilme seçenekleri de bulunuyor ve bu da onu bir oyun alanına dönüştürüyor. Gentle Alarm sadece Android için mevcuttur, ancak Progressive Alarm Clock gibi bir şey de iyi bir iOS alternatifidir.

Sleep Cycle


Hem uykunuzu izleyen hem de sizi sabah uyandıran bir uygulama arıyorsanız, Sleep Cycle sizin için mükemmel bir alarm olabilir. Sleep Cycle, uyku düzeninizi takip etmek için telefonunuzun mikrofonunu ve ivmeölçerini kullanır ve bu verileri sizi sabah saatlerinde hafifçe uyandırmak için alarmınızla birlikte kullanır. Uyku düzeninizin farkındalığı, sabahları yenilenerek uyanmanıza yardımcı olurken, fazla uyursanız veya çok erken uyanırsanız, buna takılmayın; araştırmacılar uyku izleyicileri kullanan kişilerin uyku düzenleri hakkında çok fazla endişe duydukları için daha az dinlendirici bir uykuya sahip olduklarına inanıyor.
Sleep Cycle biraz titiz olabilir. En iyi sonuçları almak için onu farklı alanlara yerleştirerek test etmeniz gerekecektir. Sleep Cycle, yalnız uyuyanlar için biraz daha iyi çalışıyor gibi görünmektedir, çünkü evcil hayvanlar ve ortaklar uygulamayı şaşırtabilir. Sleep Cycle’ı seviyorsanız, deneyebileceğiniz çok daha gelişmiş uyku izleyicileri vardır.

Alarmy


Alarmy, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar ve yayınlar tarafından “dünyanın en sinir bozucu alarmı” olarak seçilme şerefine sahiptir. Sadece alarmı kapatan ve hemen uykuya dalabilen bir kişi iseniz, Alarmy sizin için mükemmel bir çalar saat uygulaması olabilir. Alarmy, sabah alarmınızı kapatmak için belirli bir görevi tamamlamanızı gerektirir. Telefonunuzu sallamayı veya bir matematik problemini çözmeyi seçebilirsiniz. Eğer gerçekten yataktan çıkmak istiyorsanız, Alarmy ayrıca, alarmı devre dışı bırakmak için evinizde belirli bir odanın resmini çekmenizi gerektiren bir moda da sahiptir.

Alarm Clock Xtreme


Alarm Clock Xtreme’in diğer çalar saat uygulamaları ile aynı özelliklerin çoğunu sunduğunu görürsünüz de, bunları gerçekten iyi yapmayı başaran birkaç uygulamadan biridir. Alarm Clock Xtreme, yavaşça artan bir alarmla yavaşça uyanmak için seçenekler sunar. Uygulama, yataktan çıkmak için küçük bir beyin alıştırması yapma ihtiyacı olanlar için bir matematik problemi çözme özelliğine de sahiptir.
Bununla birlikte, Alarm Clock Xtreme’in erteleme özellikleri en büyük güçlü yönüdür. Alarm Clock Xtreme, ekstra büyük bir erteleme düğmesi, yan tuşlara basmak veya cihazı sallamak da dahil olmak üzere erteleme yöntemleri sunar. Bununla birlikte, ertelemeyi seçerseniz, uygulamayı erteleme vuruşları arasındaki süreyi kısaltmak için ayarlayabilirsiniz, böylece daha sık uyandırılırsınız.


Bu yazı, Appusers dergisinin Ağustos sayısından alınmıştır.

Exit mobile version