Akıllı Saatlerde En Çok Kullanılan 14 Uygulama! Akıllı saat oyun yükleme…

Akıllı saat oyun yükleme işlemi nasıl gerçekleşiyor. Akıllı saatlerde en çok kullanılan 14 uygulama ile ilgili detaylar haberimizde… Giyilebilir aksesuarlar olarak akıllı saatler son dönemin en popüler aksesuarlarından birisi konumuna geldi. Artık iş hayatında, tasarım alanında ve spor yaşantınızda öncelik haline gelen bu aksesuarlarda işinize yarayacak birçok uygulama da yer alıyor. Biz de Technotoday olarak bu uygulamaları sizler için derledik.


İlginizi Çekebilir: Spotify’dan Apple Watch için yeni güncelleme


İŞTE AKILLI SAATLERDE EN ÇOK KULLANILAN 14 UYGULAMA VE AKILLI SAAT OYUN YÜKLEME

Strava

Şampiyonların fitness uygulaması desek yanlış olmaz. Rekabetçi olma güdünüzü doruğa çıkaran Strava ile koşu zamanlarınızı görürsünüz. Ayrıca rekor sürelerinizi geride bırakmak için kendinizi daha fazla zorlayabilirsiniz. Sadece koşu değil, bisiklet için de benzer veriler tutan uygulama, spor dendiğinde akıllı saatleri sonraki seviyeye taşıyan bir yıldız adeta… Bu uygulamayı Android akıllı saatiniz ve Apple Watch‘unuza indirebilirsiniz.

Carrot Weather

Hava durumu uygulaması Carrot Weather, çok hoş bir arayüze sahip ve tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Küçük hava durumu ikonları, sıcaklık derecesi, nem durumu ve birkaç kelimeden oluşan kısa bilgilendirmelerle size ‘havayı koklama’ şansı veriyor. Sonraki günlere dair hava durumu tahminleri de sunan uygulama, akıllı saatiniz için olmazsa olmazlar arasında.

Carrot Fit

Akıllı saat dendiğinde sağlık odağındaki veriler, belki de en önemli beklentilerden biri durumunda. CARROT Fit, ilginç bir enerji izdüşüm uygulaması. Belli görevlerin tamamlanması, tahmini harcanan kalori ile birlikte ele alınarak faydalı bir bilgi şeklinde sunuluyor. Kalp atış hızını da ekranda gösteren CARROT Fit, sağlıklı yaşamı ve hareketli olma güdüsünü teşvik ediyor.

Things 3

To do list’ler, günümüzde hayatı en çok kolaylaştıran uygulama türlerinden biri. Akıllı saatin nispeten küçük ekranında kullanım ise önemli bir soru işareti. Things 3, bu konuyu derinlemesine ele alan ve kullanıcısına olabilecek en iyi to do list’i sunan uygulama. Günlük işlerinizi kaydediyor, bittiğinde de tick’liyorsunuz. Randevularınız, kuaför randevunuz ve daha birçok ayrıntıya tam olarak hakim oluyorsunuz.

Google Fit

Yürüyüş, koşu, egzersiz, bisiklet ve daha fazlası için Google Fit, hedeflerinize ulaşma durumunuzu ve antrenman programınızı yakından takip ediyor. Farklı uygulamalarla sağlık verilerinizin alışverişini yapabilmesi nedeniyle, tek merkezden sağlığınızı kontrol etmekte uygulama oldukça faydalı görünüyor. Günümüz itibariyle yapılan son güncellemede, kalp atış hızınıza göre ne sıklıkla temponuzu arttırıp azaltmanız gerektiğine ilişkin bilgilendirmeler alabiliyorsunuz.

Rules!

Rules, ödüllü bir akıllı saat oyunu. Akıllı saat oyun yükleme ile ekrana gelen dört farklı figürden size belirtileri tıklamanız bekleniyor. Hız ve dikkatin öne çıkan gereklilikler olduğu oyunda hoş grafikler dikkat çekiyor.

Streaks

Bir yapılacaklar listesi uygulaması olan Streaks, aynı zamanda belirlediğiniz hedeflere ulaşma durumunuzu da gösteriyor. Diş fırçalama, yürüme gibi rutin işlemlerinizi sistematik hale getiriyor. Uygulamanın basit arayüzü ve kullanışlı özellikleri de ön planda.

PCalc

Hesap makinesine ihtiyaç duyup duymadığınızı bilmiyoruz ama bu uygulama sayesinde matematikle ilgili işleriniz için akıllı telefonunuza ihtiyaç duyma devriniz kapanıyor. Büyük rakamlar ve hoş bir arayüzle gelen uygulama aynı zamanda sesli komut desteği de sunuyor. 100 artı 100 dediğinizde topluyor örneğin.

Just Press Record

Dokun ve kaydetsin. Bu uygulama, belki de en ihtiyaç duyduğunuz fonksiyonu sağlıyor. Aklınıza bir şey mi geldi, dokunup konuşmaya başlıyorsunuz. Pratik arayüzü ve kullanım kolaylığı ile beğeneceksiniz.

ETA


Hareket halinde bir yaşam formuna sahipseniz ETA, işinizi hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Bir yerlere gecikme riskine önlem maiyetindeki uygulama, günlük rutinlerinizi zamana dayalı bir şekilde listeliyor, örneğin hava alanına yetişme ya da akşam randevunuza geç kalmamanız için size hatırlatmalar sunuyor.

iTranslate Converse


Konuş, çevirsin mantığıyla hareket eden uygulama, özellikle yeni ülkeler görmekten hoşlanan turistler için ideal. İtalya’dasınız, ‘tren istasyonu nerede’ dediniz, ekrana İtalyancası geliyor. Hayatı kolaylaştırıyor özetle.

Lifesum

Eğer beslenmenize dikkat eden biriyseniz, bir yemek günlüğü sizin işinize oldukça yarayacaktır. Peki ya bu günlüğün bir dijital sürümü olsaydı? İşte bu noktada devreye Lifesum uygulaması giriyor. Bu uygulama sayesinde akıllı saatiniz üzerinde yeme-içme alışkanlıklarınızı sıkı biçimde takip eder. Beslenme/diyet programınıza olan devamlılığınızdan %100 emin olursunuz.

MediSafe Meds & Pills Reminder

Android akıllı saatler için bir diğer uygulama, özellikle düzenli ilaç kullanması gereken kullanıcıların oldukça işine yarayacak türden. MediSafe Meds & Pill Reminder, adından anlaşılacağı üzere bir hatırlatıcı uygulaması. Tıpkı bir çalar saat prensibiyle çalışır ve düzenli kullanmanız gereken ilaçları bu uygulamada tanımlayarak, ilaçlarınızı unutmaktan kurtulabilirsiniz.

Wear Hydrate Me

Adından anlaşılacağı üzere bu uygulama, su tüketiminizi takip ediyor.

Uzun vadede su tüketiminizin yetersiz olması, bir takım rahatsızlıklara öncü olabilmektedir. Eğer su tüketimi konusu sizin için gerçekten önemliyse… Fakat unutkanlık nedeniyle sıkıntı çekiyorsanız, bu uygulama tam da size göre.


 

Exit mobile version