AirTag Nedir, Alınır mı, Avantajları Neler?

AirTag nedir, alınmalı mı, artıları ve eksileri neler? Bu ve bunun gibi soruları oldukça ayrıntılı bir şekilde cevaplandırdık.

AirTag nedir, alınmalı mıdır, avantajları nelerdir? Apple, söz konusu eşya takip aracını 2021 yılının ortalarına doğru duyurmuş olsa da hala pek çok kullanıcının kafasında ürünün ne işe yaradığı, satın almaya değer olup olmadığı gibi pek çok soru bulunuyor.

Bu yazının devamında AirTag’in tam olarak ne olduğu ve satın alınmasının kullanıcılara ne gibi faydalar sunduğu gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

AirTag Nedir - 1

AirTag Nedir, Ne İşe Yarar?

AirTag, eşyaların nerede olduğunu anbean takip etmek için geliştirilen bir takip aracıdır. Bu ürünün kullanılabileceği alanın sınırının olmadığını söylemek yanlış sayılmayacaktır. Örneğin anahtarlarınızı çok sık kaybeden biriyseniz anahtarlığınıza bunu takabilir ve onu arabanızda ya da başka bir yerde unutup unutmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Kısacası AirTag’in kullanıcı için önemli olan eşyaları her an takip etmesini kolaylaştıran bir araç olduğu söylenebilir.

AirTag Alınmalı mı, Avantajları Neler?

Peki, AirTag’i kimler satın almalıdır? Aşağıda yer alan maddeleri inceleyerek AirTag’i satın almanız gerekip gerekmediğine karar verebilirsiniz.

1. Çok Küçüktür

AirTag’i cazip kılan en önemli özelliği oldukça küçük olmasıdır. Bu sayede her yere sığabilir hale geliyor. Öyle ki her gün yanınızdan ayırmadığınız cüzdanınıza, çantanıza ve hatta anahtarlığınıza bile AirTag’i koyabilirsiniz.

2. Unutkanlık Karşıtıdır

AirTag, unutkanlık sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırma potansiyeli taşır. Eşyalarınızı nereye koyduğunuzu sık sık unutuyorsanız bunları AirTag kullanarak bulabilirsiniz. Bu eşya bir anahtarlık da olabilir, kitap da olabilir. Sizin için hangi eşya önemli ise o eşyayı kolayca bulabilmek için AirTag’i kullanabilirsiniz.

3. Tek Bir Telefon Sınırlaması Yoktur

Eşyanızı bulmak için AirTag’i kullanmanız gerektiğinde akıllı telefonunuzu kullanmak isteyebilirsiniz. Peki, akıllı telefonunuzun yanınızda olmadığı anlarda ne yapabilirsiniz? Apple, bu soruna karşı diğer akıllı telefonları da kullanmaya olanak tanıyor.

4. Suya Dayanıklıdır

AirTag’ler suya büyük ölçüde dayanıklıdır. Belirli bir süre boyunca suda kalırlarsa cihazda herhangi bir hasar meydana gelmesi söz konusu olmayacaktır. Bu özellikle sık sık seyahat yapan kişiler için hayati öneme sahip olabilir.

Avantajları her ne kadar çok daha fazla olsa da dezavantajları da yok değil. Örneğin AirTag’in pil ömrü diğer izleyicilere kıyasla çok daha azdır. Yine de bu, AirTag’i uzun bir süre boyunca kullanmanızın önünde bir engel değildir. Ayrıca fiyatının da diğer eşya takip etme ürünlerine göre pahalı olduğu söylenebilir.

Bu yazıda AirTag nedir, alınmalı mıdır gibi soruların yanıtını vermeye çalıştık. Artılarını ve eksilerini ayrı ayrı değerlendikten sonra satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.

Exit mobile version