Activision oyunu Call of Duty’nin yeni adı ve logosu!

Activision‘ın bir sonraki oyunu olan Call of Duty’nin yeni adı ve logosu sızdırıldı. Battle.net’in derinliklerinden gelen yeni bir sızıntı, yaklaşan bir duyuruya işaret ediyor. Yakın zamanda istemcide “Slipstream” kod adı altında bir sonraki CoD’nin ne olabileceğine dair şifreli bir yapı belirdi.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Warzone’a Payload modu geliyor


HELBA, CALL OF DUTY’NİN YENİ ADINI VE LOGOSUNU SIZDIRDI

Bu bilgi, Battle.net istemcisine yüklenen yeni varlıkları ve yapıları takip eden bağımsız bir site olan BlizzTrack’in sahibi ve operatörü Helba’nın izniyle geldi. Helba, Twitter’da Slipstream logosunu “Battle.net’teki Call of Duty’nin varlıklarının hemen yanında” keşfettiklerini söyledi. Ayrı bir tweet’te Helba, Slipstream piyasaya çıkmadan önce bir alfaya sahip olacak. Görünüşe göre dahili geliştirme yapılarında “Fore” olarak da ismi geçer. Ayrıca bir sonraki Call of Duty için oldukça standart olacağını öne süren arka uç kodunu da paylaştı.

Slipstream logosunun (aşağıda görebileceğiniz) stilizasyonu, bu yılki CoD oyununun 2. Dünya Savaşı’na döneceğine dair güçlü söylentilerle kabaca tutarlıdır. Charlie Intel’in belirttiği gibi, Slipstream ayrıca 2008 2. Dünya Savaşı radyosuna bir referans olur. Şimdiye kadar projeye bilinen son kod adı Call of Duty: Vanguard şeklindeydi. Mayıs ayında Activision sonunda Sledgehammer’ın oyundaki gelişmeye öncülük ettiğini doğrulamıştı.

Slipstream ismine gelince, muhtemelen çok fazla okumamak en iyisidir. Stüdyolar genellikle gerçek adları açıklanmayan veya kararlaştırılmayan oyunlara kod adları atayacaktır. Genellikle son başlıkla çok az benzerlik gösterirler. Öte yandan logo, Call of Duty: Vanguard/Slipstream/Fore ne olursa olsun nihai marka ile bazı özellikleri gösteriyor.

Şimdiye kadar Helba, Battle.net’teki tüm bu Slipstream işini gördüğünü iddia eden tek kişidir. Bu yüzden bu bilginin bir sızıntı olduğunu unutmayın. Bu sızıntılar kafa karıştırmaya başladı. Belki de Activision yakında bir açıklama yaparak detayları duyurur.

Exit mobile version