2018’in En İyi Kulaklıkları

İster güvenilir kulaklığınızın ömrü tükensin, ister cep telefonunuzla birlikte gelen küçük plastik kulaklıklarla dinlemekten bıkmış olun: Yeni bir kulaklığa ihtiyacınız var ve nereden başlayacağınızı da bilmiyorsunuz.
Sıkılmayın. İster mükemmel bir kablosuz kulaklığa ihtiyacı olan yeni bir iPhone sahibi olun, ister dış dünyanın seslerine kulağını tıkamak isteyen sık sık seyahat eden biri olun, isterse de terleyen bir koşucu veya sadece bir müzik sever olun, hepinize önerilerimiz olacak. Bu listedeki kulaklıklar her kategorinin en iyisidir.
Kendiniz için, kulaklarınız ve cüzdanınız için en iyi kulaklıkları bulmaya çalışın.

En iyi kulaklık

Sony WH-1000xM2

 

Fiyatı: 1,639 TL

Güzel kablosuz ses, yumuşaklığın rahatlığı ve mükemmel gürültü önleyicilik. Çok fazla para ödemeden en üst düzey bir kablosuz deneyim isteyen herkes için uygun.
Sony’nin teknolojik açıdan gelişmiş WH-1000xM2 modeli, üst düzey gürültü önleyici, mükemmel kalitede kablosuz ses ve rahatlık sunan, halihazırda öne çıkan MDR-1000x modelinin devamı niteliğinde.
WH-1000xM2’nin temelinde olağanüstü bir kablosuz ses var. Sony’nin LDAC teknolojisi, şirketin standart Bluetooth akan medya kalitesinin üç katı olduğu iddia edilen bir kablosuz sinyal veriyor ve kulaklıklar da en son aptX HD kodekini (desteklenen cihazlarla) destekliyor. Özel bir çip kullanan yüksek çözünürlüklü ses cihazlarından gelen üst düzey kablosuz müzikle 1000xM2, müziğin sesini dinamik ve güzel hale getirmeye yardımcı oluyor.
WH-1000xM2’nin mükemmel gürültü önleyici teknolojisi, yalnızca gürültü azaltıcı beceriler açısından piyasada uzun süredir var olan modellerden sadece yeni Bose QC35 II’nin gerisinden geliyor. Sony kulaklık, yeni bas-ileri Bose seçeneğinden çok daha iyi ses veriyor ve çok daha iyi bir genel deneyim yaratmaya yardımcı olan çok sayıda özellik sunuyor.
WH-1000xM2’nin gelişmiş kontrol sistemleri, sadece ses modu gibi gelişmiş özelliklerle çeşitli ortam sesi seviyelerine izin veriyor, bu da vokal frekanslarda filtrelemeye yardımcı oluyor, böylece diğer sesleri engellerken müziğinizi ve seslerinizi duyabilirsiniz. Duyarlı dokunma kontrolleri, temiz bir estetiğin korunmasına yardımcı olurken ses seviyesinde gezinmenizi, arama yapmanızı ve müziği kolaylıkla başlatmanızı ve duraklatmanızı sağlıyor. Hepsinden önemlisi, WH-1000xM2, 30 saatlik pil ömrüyle birlikte, yoğun kullanıcılara tek bir şarjla günlerce kullanım olanağı sunuyor.
Mükemmel ses ve çok sayıda özelliğe sahip son derece konforlu kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorsanız, bu bulabileceklerinizin en iyisidir.

En iyi kulak çevreleyen kulaklık

OPPO PM-3

Fiyatı: $600

 
Şaşırtıcı derecede detaylı ses, güvenli uyum ve şık görünüm. Her ortamda pürüzsüz, doğru ses arayan ciddi dinleyiciler için.
Bu listeyi pahalı seçimlerle doldurduğumuzun farkındayız, ancak ciddi dinleyiciler için pek çok değer var. Oppo’nun inanılmaz $1,100’lık PM-1 kulaklıklarının satın alınabilir bir uyarlaması, düzlemsel manyetik teknolojiyi herkese ulaştırıyor ve kendi fiyat kategorisi ve üstündeki herhangi bir kulaklığın en net sesini ve en düz tepkisini sağlıyor. Bu sizin için ne ifade ediyor? Her solo vokal çizgisini ve ince perküsyon ipucunu, en sevdiğiniz sanatçılarla birlikte stüdyodaymışsınız gibi hissedersiniz.
Bir piston gibi havayı iterek ses yaratan geleneksel dinamik sürücülerden farklı olarak düzlemsel sürücüler, sevdiğiniz müziği daha doğru bir şekilde yeniden üreten ince titreşimler yaratmak için bir mıknatıs tarafından uyarılan mikro-ince bir zar kullanıyorlar.
Bu fiyat aralığında giderek artan sayıda düzlemsel manyetik kulaklık olmasına rağmen, PM-3, günlük ortamlarda diğer birçok seçeneğe göre daha işlevsel. Çünkü çoğu düzlemsel manyetik kulaklık açık desteklidir – sesin biraz daha “nefes almasına” izin veren bir tasarıma sahipler, aynı zamanda pasif gürültü izolasyonu da feda ediliyor. PM-3 kapalıdır ve böylece gürültülü bir trende ya da ofiste olduğunuz zaman dünyayı daha etkili bir şekilde dışarıda bırakmanıza olanak tanır.

En iyi kulak üstü kulaklık

Audeze Sine

Fiyatı: 4,700 TL

Yüksek netlik, dayanıklı tasarım ve isteğe bağlı bir Lightning bağlantısı. Paranın satın alabileceği en iyi kulak üstü kulaklık isteyenler alabilir – özellikle Apple hayranları.
Sine ucuza gelmiyor, ancak pahalı olsa da, hala kelepir sayılır. Bunun nedeni, Audeze’nin Sine ile inanılmaz bir şey yapması. Burada, kısa bir süre önce hayal edilemez boyut ve verimlilik sunacak şekilde bir çift düzlemsel manyetik sürücü oluşturmak için pahalı EL-8 kulaklıklarının teknolojisini kullanıyor.
PM-3 kulak üzeri kulaklığı, listemizde yer alan en iyilerden Oppo gibi, Audeze son yıllarda büyük bir hızla karmaşık manyetik kulaklık teknolojisini destekledi ve ses laboratuvarından oldukça karmaşık bir mekanizma almanızı sağladı. Sine, şirketin vitrindeki kuvveti.

En iyi kulak içi kulaklık

V-Moda Forza

Fiyatı: $100

Konfor, ses ve taşınabilirliğin neredeyse mükemmel bir karışımı. Küçük bir pakette yüksek kalite isteyen aktif gündelik dinleyiciler için.
V-Moda’nın mükemmel Forza kulak içi kulakları, herhangi bir sesli macera için mükemmelliğin, uygun fiyatın ve sportif performansın mükemmel bir karışımını sunuyor.
Suya dayanıklı V-Moda Forza, mükemmel ses kalitesini ön plana çıkaran, neredeyse tüm türlerle iyi bir şekilde eşleşen yuvarlak ve sıcak bir ses imzasıyla, temel ihtiyacı karşılayan bir kulak içi kulaklığı. Karşılaştığımız en rahat kulak içi kulaklıklar arasında kullanılan yumuşak bir kauçuk bileşenden üretiliyor.

En iyi tam kablosuz kulaklık


 

 Jabra Elite Active 65t

Fiyatı: 730 TL

İyi bir ses, pil ömrü ve işlevsellik. Ses kalitesinden veya ter geçirmezlik performansından ödün vermeden toplam kablosuz özerklik isteyen dinleyiciler için.
Jabra’nın Elite Active 65t modeli, Bluetooth kulaklıkların minyatür versiyonlarına benziyor. Rekabetçi pil ömrü, ter geçirmezlik, mükemmel ses kalitesi ve çok sayıda kullanışlı özellik sayesinde, şu anda piyasadaki en sevilen tam kablosuz kulaklıklar.
Elite Active 65t, üç set silikon ucuyla birlikte geliyor ve iyi bir sızdırmazlık sağlayan ergonomik bir tasarıma sahip, bu da onları diğer tam kablosuz modellere tercih etmemizin en büyük nedeni. Olağanüstü konfor ve mükemmel pasif ses yalıtımıyla, her notayı en iyi şekilde duyarsınız ve ayrıca kulağı daha az zorlaması için sesi azaltabilirsiniz. Genel ses kalitesi sağlam. Ses, berrak bir bas yanıtı ve şaşırtıcı derecede dinamik bir tiz aralığında net ve dengeli bir şekilde geliyor.

En ekonomik kulaklık

Shure SE112 ve SE112 Kablosuz

Fiyatı: $50, $50

Gezegendeki harika ses, rahatlık ve en iyi fiyat-performans oranı. Mümkün olan en düşük fiyata mükemmel ses veren kulaklık isteyenler için.
Kulaklıklarla ilgili en çok sorulan soru, uygun fiyatlı kulak içi modellere ilişkindir. Sorun şu ki, birçok kulaklık alıcısı sadece basit, uygun fiyatlı ve mükemmel bir şey istiyor ve zor bir şekilde kazanılan paralarından da daha fazla harcamak istemiyor. Öyleyse, tekrar tekrar şu kulaklıkları önerebiliriz: Shure SE112.
İster kablolu ister kablosuzu kullanın, büyük bir değer elde edersiniz. Gezegendeki en saygın ses şirketlerinden birinin uzun süredir sunduğu kulakiçi bir kulaklık olan SE112, temiz görünümlü, rahat bir uyum ve şok edici derecede iyi bir ses sunuyor.

En iyi idman kulaklığı

Jabra Elite Sport

Fiyatı: 1,049 TL

Sağlam ses kalitesi, tam kablosuz rahatlık ve etkileyici tere dayanıklılık. Ter atmak için dışarı çıkmak isteyenler, ancak bu sırada kablolarla uğraşmak istemeyenler için.
Her ne kadar çoğu zaman kablolu sesleri tercih etsek de, kablosuz kulaklıkların açık bir avantajının olduğu bir yer vardır, spor salonları. En yüksek hızlara çıkmayı denerken, herhangi bir kablo yolunuza çıkabilir, hatta bantlı kablosuz kulaklıkların arkadaki ince telleri bile engel olabilir.

Stüdyo için en iyi kulaklık

Yamaha HPH-MT8

Fiyatı: $194

Basit stil, sağlam yapı ve bu paraya mükemmel ses. Kalite isteyen müzik uzmanları, stüdyo müdavimleri veya podcast profesyonelleri için.
Çalışmalarınızda dürüst bir bakış açısı sağlayacak ve zorlu zamanlarda uzun kullanım sürelerine dayanacak, sağlam bir kulaklık kullanmanız gereken bir müzik veya medya yapımcısıysanız,  Yamaha’nın mükemmel HPH-MT8 kulak üstü kulaklığından başkasına bakmayın.

En sağlam kulaklık

V-Moda Crossfade II Wireless

Fiyatı: $216

Sizi sürekli gülümseten şık bir kablosuz kulaklık mı istiyorsunuz? Bu, mükemmel, ömür boyu performans isteyen günlük dinleyiciler içindir.
Dayanıklılık, ikonik stil ve süper bir bas. Oldukça harika bir kombinasyon gibi görünüyor, değil mi? Bunlar V-Moda Crossfade II Wireless’ı bir katil seçenek yapan özellikler. Bunlar, V-Moda’nın o kadar popüler hale gelmesine yardımcı olan M-100 kulaklıklarının en son sürümü.

En iyi Lightning kulak içi kulaklık

1More Triple Drivers

Fiyatı: 1,022 TL

Tarzın tatlı bir karışımı, Lightning bağlantısı ve şaşırtıcı bir fiyat-performans oranı. Kaliteyi tercih eden, seçici iPhone sahipleri için.
Adaptörlerden nefret eden bir iOS kullanıcısıysanız ve kablosuz bağlantıyla gelen kalite kaybıyla uğraşmak istemiyorsanız, bunlar bir Lightning kulaklıkta bulabileceğiniz en iyi değeri sunar (aynı zamanda standart bir 3.5 mm adaptör ile sahip olmalısınız).


Bu yazı, Newtech dergisinin Eylül ayı sayısından alınmıştır.

Exit mobile version