Zyxel Networks’ten Hızlı ve Uygun Fiyatlı WiFi 7 Seçeneği: Yeni NWA130BE

Zyxel Networks, yeni NWA130BE - BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex Access Point’i (AP) piyasaya sürdü. İşte detaylar!

Zyxel Networks, yeni NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex Access Point’i (AP) satışa sundu. Peki, yeni cihaz neler sunuyor?

WiFi 7 destekli cihazların 2024’te yaygınlaşmaya hazır olmasıyla beraber NWA130BE, KOBİ’lerin benzersiz ağ hızı, kapasitesi ve mümkün olan en iyi WiFi deneyimlerinden yararlanmasına imkân tanıyor.

Zyxel Networks Ağ Çözümleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Kell Lin, “NWA130BE’nin piyasaya sürülmesiyle Zyxel Networks, iş ortamlarında birinci sınıf bağlantı için yeni bir standart belirliyor” dedi ve şu şekilde devam etti:

“NWA130BE, en son teknolojiyi özenli tasarımla birleştirerek Nebula platformumuz aracılığıyla olağanüstü performans ve basitleştirilmiş yönetim sunuyor.”

NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex Access Point Özellikleri

NWA130BE, 11Gbps’ye kadar hızları destekleyen ve WiFi 7 cihazlarına özel ekstra geniş 320MHz kanalları sayesinde WiFi 6’nın iki katı bant genişliği kapasitesi sağlayan üç bantlı BE11000 mimarisine sahip.

Güçlü performans için Qualcomm Quad-Core CPU ve 4K QAM ve Multi-Link Operation (MLO) özellikleri ile dikkat çeken NWA130BE, en yüksek veri hızlarını yüzde 20’ye kadar artırır ve gecikmeyi azaltır.

Kullanıcıların uygun fiyatlı 2.5G switch’lerden yararlanmasına olanak tanıyan ve maliyetli yeniden kablolama ihtiyacını ortadan kaldıran ikiz 2.5G Ethernet portları bulunuyor. Bu portlar, WiFi 7’ye yükseltmeyi daha kolay hâle getiriyor.

zyxel networks nwa130be özellikleri

İki adet 2.5G portunun yer aldığı cihaz, müşteriler için daha fazla esneklik sunuyor. Şu anda piyasadaki benzer access point modelleri genellikle sadece bir adet 2.5G bağlantı noktasına sahip.

Dikdörtgen tasarıma sahip NWA130BE modeli, daha güçlü sinyal-gürültü oranı (SNR) ve daha az parazit için antenler arasındaki mesafeyi en üst düzeye çıkarıyor.

Özel RF öncelikli tasarımı, Gelişmiş RF Filtresi ve Gelişmiş Hücresel Birlikte Varolma özelliklerine sahip olan cihaz, yakındaki WiFi kanalları ve 4G/5G mobil ağlar da dahil olmak üzere potansiyel parazitleri en aza indiriyor.

Exit mobile version