Zula Sistem Gereksinimleri, Karakterleri, Haritaları ve Daha Fazlası!

Zula sistem gereksinimleri neler? İşte popüler MMOFPS oyununu kasmadan oynayabilmek için gerekli olan donanım!

Zula sistem gereksinimleri, yerli video oyununu herhangi bir kasma sorunu olmadan oynayabilmek için gerekli olan donanım bileşenlerini gösterir. Peki, Zula Kaç GB RAM istiyor? Hazırladığımız yazıda, popüler oyunun sistem özellikleri dahil merak edilen pek çok sorunun yanıtını bulabilirsiniz.

Zula Sistem Gereksinimleri Neler?

MadByte Games tarafından geliştirilen Zula, 22 Şubat 2015 tarihinde çıktı. Türkiye’de çok popüler hale gelen MMOFPS oyununda çok sayıda karakter ve harita bulunuyor. İki takımın mücadele ettiği yapım, oyuncular tarafından çok beğeniliyor.

Zula oyununu minimum ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için Dual Core 2.4 Ghz işlemci gerekiyor. Ekran kartı tarafında Intel HD Graphics 4000 ya da AMD Radeon R5 M320 isteniyor. Bilgisayarınızın en az 2 GB RAM’e sahip olması gerekiyor.

Önerilen sistem gereksinimlerinde Intel HD Graphics 520 veya Radeon R7 M260 ekran kartının gerekli olduğu belirtiliyor. Önerilen ayarlar için Dual Core 3.0 Ghz işlemci ve 4 GB RAM isteniyor. Oyun ayrıca 6 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor.

Zula Sistem Gereksinimleri-1

Zula Minimum Sistem Gereksinimleri

Zula Önerilen Sistem Gereksinimleri

Zula Hakkında Merak Edilenler

1. Zula Ücretli mi?

Yerli MMOFPS oyunu Zula’yı oynamak ücretsizdir. Hiçbir ücret ödemeden popüler video oyununu oynayabilirsiniz.

2. Zula Telefona İndirilir mi?

Zula’nın mobil sürümü de mevcut. Zula Mobile olarak isimlendirilen yapımı Android ya da iOS işletim sistemine sahip cihazınıza indirebilirsiniz.

3. Zula Nasıl İndirilir?

Zula indirme sayfası üzerinden oyunu indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

4. Zula Kaç GB?

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre oyunun indirme boyutu 4 GB’dır.

5. Zula Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Başarılı video oyununu oynayabilmek için hesap oluşturmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için Zula hesap oluşturma sayfasını ziyaret etmelisiniz.

6. Zula Karakterleri Neler?

6. Zula Haritaları Neler?

Yukarıda Zula sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen pek çok sorunun yanıtı mevcut. Oyun hakkında farklı bir sorunuz varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca Valorant karakterleri ve yetenekleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version