Zula Mikrofon Açma Nasıl Yapılır?

Zula mikrofon açma işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi mi merak ediyorsunuz? Rehberdeki birkaç adımı izlemeniz yeterli.

Zula Mikrofon Açma

Zula mikrofon açma işlemi, rekabetçi oyuna giren veya girecek olan her oyuncu tarafından bilinmelidir. Oyun sırasında mikrofonunuzu kullanarak takımınızla iletişim kurmanız, anlık olarak yer bildirmeniz ve değişen durumlara göre yeni stratejinizi duyurmanız gibi nedenlerle son derece önemlidir.

Oyuncular mikrofonu elbette takımla iletişim kurmak için kullanmakla sınırlı kalmak zorunda değildir. Sesli konuşarak iletişim kurmak, oyuncuların eğlenceli vakit geçirmesine de olanak sağlar çünkü sesli olarak dile getirilen cümleler oyunculara konuşma tonu gibi faktörlerden dolayı daha komik gelir. Bu yönüyle sosyalleşmek açısından da epey büyük faydası görülür.

Zula’da mikrofon kullanarak sesli iletişim kurmanın ne kadar çok önemli olduğuna siz de katılıyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilir, mikrofonu nasıl açacağınızı öğrenebilirsiniz.

Zula Mikrofon Açma Adımları

Türk yapımı bir MMOFPS oyunu olan Zula’da mikrofon nasıl açılır sorusunun yanıtı bu şekildedir. Mikrofonu açmak için öncelikle ses ayarlarının yapıldığından emin olunmalıdır. Bunun için ilk durak ayarlarda yer alan “ses” bölümü olmalıdır.

Ses bölümünde aygıt kurulum tipini el ile ayarlamak gerekiyor. Daha sonra kulaklık ve mikrofon aygıtları seçilip konuşma stili bas konuş olarak belirlenmelidir. Son olarak “Kontrol” bölümüne girilmeli ve “Bas Konuş” kısmından mikrofon açma tuşu ayarlanmalıdır.

Zula Nedir?

Zula, Türk yapımı bir MMOFPS oyunudur. Oyunun geliştiricisi MadByte Games, yayıncısı ise Lokum Games’tir. 2015 yılında piyasaya sürülen oyunda Gladyo ve Zula olmak üzere iki farklı birlik vardır. Birbirinden çeşitli karakterler, oyun modları ve haritaları ile çok sayıda oyuncusuna ilk çıktığı günden bugüne hizmet vermeye devam ediyor.

PC versiyonunun yanı sıra oyunun e-spor için uygun şekilde geliştirilen bir mobil versiyonu da bulunuyor. Oyuncuların yapması gerekenler oyunu indirmek ve takımını ve karakterini seçip savaş alanına dahil olmaktan ibarettir.

Exit mobile version