Zula Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü

Zula çalışmayı durdurdu hatası mı alıyorsunuz? Sizi bu hatadan kurtaracak çözüm yollarına henüz bakmamış olabilirsiniz.

Zula Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü

MadByte Games tarafından geliştirilen Zula, yeteneklerini sergileyebileceği bir alan arayan oyuncular için en iyi video oyunlarından biridir. Ne var ki oyun her zaman düzgün bir şekilde çalışmayabilir. Zula çalışmayı durdurdu hatası, bunun en önemli nedenlerinden biridir.

Bu hata mesajı, oyuna açılırken ya da oyunu oynarken bazı oyuncuların bilgisayarında ortaya çıkabiliyor. Hata ile karşılaşan oyuncularınsa oyunu terk etmekten başka bir çaresi olmuyor ancak bu sorunu çözmenin bazı yolları vardır.

Zula Çalışmayı Durdurdu Hatası Nasıl Çözülür?

Zula eğer beklenmedik bir anda kapanırsa bu yöntemlere başvurun. Çözüm yollarını denedikten sonra sorun ortadan kalkacaktır.

Sistem Gereksinimlerini Kontrol Etme

Zula kapanıyor ve ardından söz konusu hata mesajı ile karşılaşıyorsanız dizüstü bilgisayarınız ya da masaüstü bilgisayarınız oyunun sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Zula’nın minimum sistem gereksinimlerini karşılayacak bir sisteme sahip olduğunuzdan emin olun.

Oyunu Uyumluluk Modunda Çalıştırma

Oyunu uyumluluk modunda ve yönetici olarak çalıştırmak, hatayı giderebilir. Bunun için şu adımları izlediğinizden emin olun:

Windows Dışı Hizmetlerini Devre Dışı Bırakma

Üçüncü taraf bir yazılımlardan dolayı da oyun çökebilir. Durumun bundan ibaret olup olmadığını anlamak için Windows dışı hizmetleri aşağıdaki adımlarla devre dışı bırakın.

Sürücüleri Güncelleme

Bu tür hatalarda şüpheli genellikle güncel olmayan sürücülerdir. Endişelenmeyin, sizi zahmetli bir süreç beklemiyor. Sürücüleri otomatik olarak güncellemek için driver güncelleme programlarını kullanabilirsiniz.

Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırakma

İster üçüncü taraf ister Windows Defender kullanıyor olun, oyunun açılmaması Zula dosyalarının tehdit olmasından kaynaklanıyor olabilir. Durumun bu şekilde olmadığından emin olmak için virüsten koruma yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Exit mobile version