Zula Altın Kasma Taktiği Nedir?

Zula altın kasma taktiği arayışında olanlar, kısa süre içinde paradan da tasarruf ederek nasıl altın kazanacağınızı açıklıyoruz.

Zula Altın Kasma

Zula altın kasma, oyuncuların açısından zahmetli bir süreç olarak görülebilir ama altın ile sahip olunabilecekler göz önünde bulundurulduğunda aslında böylesine bir süreçten geçmenin ne kadar iyi bir sonuç getireceği kolaylıkla anlaşılabilir.

Zula altını, Türkiye’nin en popüler MMOFPS oyunlarından biri olan Zula’nın oyunu içi para birimidir. Bu para birimi ile silahın görünümü başta olmak üzere oyun üzerinde pek çok özelleştirme yapmanız mümkündür.

Görünüm, bir oyuncu için en önemli unsurlarından biri olduğundan altın kazanmanın avantajlarının son derece önemli olduğunu düşünüyorsunuzdur. Peki, oyunda hızlıca altın kazanmak için hangi yöntem mutlaka uygulanmalıdır?

Zula Altın Kasma Nasıl Yapılır?

Zula’da hızlı bir şekilde çok fazla altına sahip olmak için mutlaka aktif kampanyaları takip etmelisiniz. Örneğin şu anda Vodafone, faturasına yansıtanların Zula’da 30 TL kazanmasını sağlıyor. Kampanyadan nasıl faydalanılır gibi sorularınıza ise Vodafone’un Zula kampanyasının detaylarından cevap alabilirsiniz.

Bu kampanya, 31.05.2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu kampanya sayesinde Zula için Vodafone Mobil Ödeme ile yapılacak olan harcamalarda 30 TL’ye kadar fatura indirimi elde edilebiliyor.

ZP Kazanma Taktikleri

Zula oyununda altından farklı olarak bir de oynayarak kazanmanızı sağlayacak para birimi bulunuyor. Bu para birimi ise ZP olarak adlandırılıyor. Silah ve çeşitli ögeler almak için ZP kullanabilirsiniz. Oyunda hile kullanmadan hızlıca ZP arttırmak için bu yöntemlere başvurabilirsiniz.

Öldürme Sayısını Yüksek Tutma

Zula, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant gibi oyunların ortak noktası, rekabet moduna sahip olmalarıdır. Söz edilen oyunların bir diğer ortak yönü ise rekabetin tamamen rakibi alt etmek üzerine olmasıdır. Dolayısıyla bu oyunda öldürme sayınız ne kadar yüksek olursa o kadar çok ZP kazanırsınız.

İlk Üçe Girme

ZP kazanmanın en iyi yollarından biri de sıralamada zirveye oynamaktır. Oyunlarda mümkün olduğunca ilk üçe girmeye çalışın. Her maçta birinci olmak size ciddi miktarda ZP kazandıracaktır.

En İyi Olunan Haritada Oynama

Her bir noktasını ezbere bildiğiniz haritalar, düşmanları daha kolay bir şekilde etkisiz hâle getirmenizi sağlar. Bununla birlikte farklı haritalarda da oynamaya özen gösterin. Ne kadar çok harita bilginiz olursa o kadar iyi bir performans sergilersiniz.

Exit mobile version