Zoom İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Zoom isim değiştirme işlemini gerçekleştirmek için takip edilmesi gereken adımları bu rehberden hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Zoom İsim Değiştirme

Zoom isim değiştirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini özellikle uzun bir zaman önce hesap oluşturan fakat son zamanlarda memnun olmadığı için isim değişikliğine gitmek isteyen kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Hesabınızı oluştururken eğer rastgele kelimelerden oluşan ya da anlamsız rakam ve harfler içeren bir isim seçtiyseniz bunu daha sonra değiştirmek istemeniz son derece normaldir. Örneğin komik görünen bir isminiz varsa daha profesyonel bir isim kullanmak isteyebilirsiniz.

Zoom için bir hesap oluştururken iki farklı isim seçilir. Bunlardan ilki kullanıcı adı, diğeri ise görünen addır. Kullanıcı adı, sizinle iletişim kurulmasını sağlayan bir kimliği ifade ederken diğeri ise hesabınızı görüntüleyenlerin adınız ve soyadınızı öğrenmesini sağlar.

İsminizi eğer herhangi bir nedenle değiştirmek istiyor ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Zoom İsim Değiştirme Adımları

Video konferans uygulaması Zoom’un Android ya da iOS sürümünde isminizi değiştirmek için yukarıda yer alan adımları takip etmeniz yeterlidir. Bunları uyguladıktan sonra isminiz başarılı bir şekilde değiştirilecek, siz de yeni seçtiğiniz ismi kullanmaya başlayacaksınız.

Windows, macOS, Linux ve benzeri işletim sistemlerini kullanıyorsanız isim değişikliği için şu basit adımları izleyebilirsiniz:

Zoom’da Toplantı Sırasında Nasıl İsim Değiştirilir?

Video konferans uygulaması, katılımcıların toplantı devam ederken isim değişikliği yapmasına izin veren ayarın etkin olması hâlinde toplantı sırasında isim değiştirmenizi de mümkün kılıyor. Aşağıdaki adımlara geçmeden önce toplantıyı düzenleyen kişi eğer bu ayarı devre dışı bırakmışsa isminizi değiştiremeyeceğinizi unutmayın.

Yukarıdaki adımlar hem mobil (Android, iOS) hem masaüstü (Windows, macOS, Linux) sürümünde aynıdır. Hangi platformda olduğunuz fark etmeksizin bu adımları uygulayarak isminizi toplantı sırasında da değiştirebilirsiniz.

Exit mobile version