Zombieverse Fragmanı Çıktı: Yayın Tarihi Belli Oldu

Zombieverse fragmanı yayımlandı. Netflix'te yayımlanacak eğlence programının çıkış tarihi de resmen açıklanmış oldu.

Zombieverse Fragmanı Çıktı: Yayın Tarihi Belli Oldu

Zombieverse fragmanı, Netflix tarafından yayımlandı. Güney Kore yapımı yeni bir eğlence programı olan Zombieverse’ün yayın tarihine de açıklık getirildi.

Güney Kore yapımı bir dizi olan All of Us Are Dead dizisi ile yakalanan başarının ardından gözler yeniden zombi yapımlarına dönmüşken zombi şakalarına odaklanan eğlence programı Zombieverse de izleyici kitlesinden yoğun ilgi gördü.

Zombieverse Fragmanı Yayımlandı

Fragmandan da görülebileceği üzere Zombieverse’te profesyonel oyunculara zombi gibi görünmelerini sağlayan makyaj yapılıyor. Daha sonra oyuncular lunapark, market gibi tam da beklenmeyecek alanlara gelerek kendilerinden ve programdan haberdar olmayan kişilerin karşısına zombi kılığında çıkıyor.

Zombi yapımı film ve dizilerde özellikle bu yerlere çok ağırlık verilir. Örneğin Zombieland isimli filmde lunapark çok iyi bir şekilde kullanıldı. Bu filmleri daha önce izlemiş olanlar kendilerini zamanında seyrettiği karakterlerin yerine koyabilir ve bu da onların yaşanan olayların tam merkezinde hissetmesine neden olabilir.

Videonun sonunda yer alan bilgiye göre eğlence programı 8 Ağustos 2023 tarihinde Netflix üzerinden izlenebilecek.

Programda yer alan oyunuclar arasında Lee Si-young, Ro Hong-chul ve Park Na-rae bulunuyor. Bir zombi virüsünün yayılması ile başlayan salgında kimin nasıl tepki vereceğini görmek için çok sayıda izleyici heyecanla bekliyor.

Peki, siz bu program ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Size böyle bir şaka yapılsa nasıl bir tepki verirdiniz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version