En İyi Zombi Dizileri (2022)

Zombi dizileri arıyorsanız ve bu konuda kararsızlık yaşıyorsanız, hazırladığımız listedeki en başarılı yapımlara göz atabilirsiniz.

Zombi dizileri izlemek isteyen kişiler için çok sayıda seçenek bulunuyor. Peki, bu konuda en başarılı yapımlar neler? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye bakabilirsiniz.

Liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Dizilerin sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Zombi Dizileri Önerileri

  1. The Walking Dead
  2. Black Summer
  3. Z Nation
  4. Kingdom
  5. Reality Z
  6. iZombie

Zombi Dizileri-1

1. The Walking Dead Konusu Nedir, İzlenir mi?

Zombi salgınının yaşandığı dünyada bir grup insan, hayatta kalmaya çalışır. İlk olarak 2010 yılında yayımlanmaya başlayan The Walking Dead, en başarılı zombi dizileri arasında yer almayı başardı. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, 8,2 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

Korku, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan ve Emily Kinney gibi isimler yer alıyor. Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

2. Black Summer Konusu Nedir, İzlenir mi?

Zombi istilası sırasında birbirlerini hiç tanımayan insanlar, hayatta kalmayı başarabilmek ve sevdiklerine kavuşabilmek için bir araya gelir. 6,6 IMDb puanına sahip olan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Jaime King, Justin Chu Cary ve Christine Lee bulunuyor.

3. Z Nation Konusu Nedir, Ne Anlatıyor?

Hayatta kalmak için mücadele eden insanların hikayesine odaklanan Z Nation, 2014 yılında yayımlanmaya başladı ve 2018 yılında ise sona erdi. Aksiyon, komedi ve dram ögelerini içerisinde barındıran yapım 6,7 IMDb puanına sahip.

4. Kingdom Konusu Nedir, İzlenir mi?

The Kingdom of the Gods isimli çizgi romandan uyarlanan Kingdom, ülkeyi etkisi altına alan salgın ile mücadele etmeye çalışan prensin hikayesine odaklanıyor. 8,4 IMDb puanı ile dikkat çeken başarılı dizi aksiyon, dram ve tarih ögelerini içerisinde barındırıyor.

5. Reality Z Konusu Nedir, İzlenir mi?

Zombi salgınının yaşandığı Rio de Janeiro’da reality programı yarışmacıları bir televizyon stüdyosuna sığınır. Korku ve komedi ögelerini içerisinde barındıran Reality Z 5,4 IMDb puanına sahip. 2020’de yayımlanmaya başlayan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Ana Hartmann, Sabrina Sato ve Luellem de Castro mevcut.

6. iZombie Konusu Nedir, İzlenir mi?

Diğer zombi dizilerinden sıyrılmayı başaran iZombie, zombiye dönüşen tıp asistanının hikayesini konu alıyor. Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan dizi 7,8 IMDb puanına sahip. Başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Rose Mclver, Malcolm Goodwin ve Rahul Kohli gibi isimler yer alıyor.

En iyi zombi dizileri  listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu diziyi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca en iyi kurt adam dizileri listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version