Yeni Zeytin Ağacı Fragmanı Yayımlandı

Netflix'in yerli orijinal dizisi Zeytin Ağacı fragmanı ile izleyicilerin yüzünü güldürürken beklentileri de arttırdı.

Zeytin Ağacı Fragmanı

Yeni Zeytin Ağacı fragmanı, Netflix Türkiye’nin resmî YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Netflix Türkiye’nin orijinal yapımlarından biri olacak Zeytin Ağacı’nın 23 Haziran 2022 tarihinde tarih duyurusu eşliğinde bir fragmanı daha yayımlanmıştı.

Bu videoda dizinin 28 Temmuz’da Netflix’e geleceği ifade edilmişti. Aradan üç hafta geçtikten sonra 18 Temmuz 2022 tarihinde bir fragman daha paylaşıldı. Bu fragman, dizinin seyircilere sunulmasını bekleyenleri dizi ile ilgili biraz daha fikir sahibi yapıyor.

Yeni Zeytin Ağacı Fragmanı Yayında

Seda Bakan, Fırat Tanış, Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel gibi oyuncuların yer aldığı diziden yeni bir fragman geldi. Üç yakın kız arkadaşı merkezine alan dizinin çıkışına sadece sayılı günler kalmışken yayımlanan yeni fragman izleyicileri oldukça sabırsız hâle getirdi.

İzleyicilere oldukça dramatik sahneler sunan dizinin yeni fragman, Sevgi karakterinin kansere yakalandığını öğrendikten sonra kendine çizdiği yeni yol hakkında seyirci kitlesine daha çok bilgi sağlıyor.

Zeytin Ağacı Konusu Nedir?

Sevgi, Ada ve Leyla’nın üniversite yıllarından bu yana devam eden güçlü bir arkadaşlıkları vardır. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, üçlünün arkadaşlığı hiç bozulmamıştır. Ne var ki günün birinde Sevgi’ye kanser teşhisi konmuştur ve arkadaşlar bu sefer gülmek için değil, Sevgi’yi hastaneye yatmak üzere ikna etmek için bir araya gelir.

Sevgi’nin planları ise çok farklıdır. Hastaneye yatmak yerine Ayvalık’a gitmek ister. Sevgi’nin arkadaşları, onu ikna edemeyeceğini anlayınca Ayvalık’a gitmesine yardımcı olurlar.

Zeytin Ağacı Oyuncuları

Netflix’e eklenen yeni içerikleri kontrol ettiniz mi? Birbirinden güzel dizi, film ve belgeselleri gözden kaçırdıysanız bir an önce bakmanızı tavsiye ederiz çünkü aralarında izleyip çok beğeneceğiniz birbirinden çeşitli yapım var.

Exit mobile version