Online fotoğraf ve tasarım editörü: Fotor 

Dünya genelinde 350 milyon kullanıcısı olan online fotoğraf ve tasarım editörü Fotor ile birlikteyiz.

İster amatör ister profesyonel bir proje üzerinde çalışın, Fotor size yardımcı olacak en iyi araçlardan biri. Diyelim ki fotoğraf koleksiyonunuz var ve güzel dokunuşlarla bambaşka görünüşlerine kavuşturmak istiyorsunuz. Birkaç basit dokunuşla Fotor bize bunları rahatlıkla sağlıyor. Yazılımın ve uygulamanın en güzel tarafı da çok çabuk ve kolay kullanımı olması. Hızlıca alışabiliyor ve hemen kullanıma geçebiliyorsunuz. 

Fotor’daki onlarca filtre ve araç sayesinde resimlerin en iyi şekilde görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Üstelik RAW formatındaki dosyalarınız üzerinde dahi işlem yapabiliyorsunuz.

Yapay aydınlatma, gün batımı, portre, manzara ve tiyatro gibi daha sayamayacağımız onlarca farklı özelliği bize tek tuşla sunan Fotor, normalde elde etmek için pahalı bir kameraya ihtiyacınız olacak şahaser fotoğraflara dahi kavuşmanıza imkan tanıyor. 

Aslına bakarsanız, Fotor sadece bir fotoğraf düzenleme uygulaması değil, aynı zamanda inanılmaz bir tasarım yaratıcısı. Hazır şablonları kullanarak sosyal medya hesaplarınızı daha hızlı ve kolay şekilde yönetebilir, özel kolajlar hazırlayabilir, ve üstelik tüm bu işlemleri ister mobil cihazınızdan, ister tabletinizden ve aynı zamanda web tarayıcınızla bilgisayarınızdan yapabilirsiniz. 

Eskiden tasarımlarımızı ve fotoğraf düzenlemelerimizi tek bir bilgisayara bağlı şekilde yapardık. Artık hem mobil cihazlarımız hem de tabletlerimizle çok daha profesyonel ve hızlı şekilde tasarımlarımız üzerinde çalışabiliyoruz. 

Belki YouTube kanalınız için, belki Twitter, Facebook ya da Instagram profilleriniz için, ya da sadece bir etkinlik davetiyesi hazırlamak için kullanabileceğiniz Fotor, aynı zamanda basit bir fotoğraf efekti için de parmaklarınızın ucunda. 

Benim için en önemli noktalardan biri ise, tek bir hesap açıp birden fazla cihazda tasarımlarımı yönetebiliyor ve sosyal medya hesaplarımı kolayca güncel tutabiliyor olmam.

Fotor’u ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ancak daha profesyonel bir moda geçmek ve reklamlardan kurtulmak istiyorsanız, Fotor Pro’yla tanışmanız gerekiyor. Ama ücretsiz versiyonu da gayet güzel ve kaliteli özelliklerle geliyor. 

İnternetin gücünü kullanarak online fotoğraf ve tasarım editörü Fotor ile işlerimizi hem daha profesyonel bir hale getirdik hem de kolaylaştırmış olduk. Peki siz Fotor’u denediniz mi? Evet ise, yorumlarınızı bekliyoruz!

Exit mobile version