YouTube Yatma Zamanı Hatırlatıcısı İle Geliyor

Milyonlarca insan COVID-19 nedeniyle evlerinde işbirliği yaparken, YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi video akış hizmetleri trafikte büyük bir artışa neden oldu. Büyüme oranından yararlanmak için her video platformu değişiklikler yaptı. 

Kullanıcıların sunucularını aşırı yüklemeden izlemelerini sağlamak için yeni özellikler geliştirildi. YouTube, varsayılan video kalitesini dünya genelinde 480p’ye, hatta bazı ülkelerde maksimum video kalitesini 480p’ye bile geriletti. Şimdi ise şirket yeni önlemler almanın peşinde.

YouTube yatma zamanı

YouTube uygulamasının en son sürümü olan sürüm 15.13.33’te, YouTube’un kullanıcılarını geceleri çok fazla video izlememeleri konusunda uyarmak için “Uyku Zamanı Hatırlatıcıları” eklenecek.

Ancak bunu belirli bir ayarlama üzerinden yapmak mümkün olacak. Bu ayar “Genel” ayarlar sayfasında bulunacak. Fakat YouTube’un Dijital Refah araçları eklemek için daha geniş bir itme gücünün parçası olması da onemliu. 

Şimdiki kullanıcılar, YouTube izleme zamanlarını Ayarlar’ın İzlenen Zaman bölümündeki birkaç özellikle yönetme imkanına sahip. Böylece çok daha efektif bir kullanım sağlanabilir.

Exit mobile version