Youtube Tam Ekran Olmuyor, Çözümü Nedir?

YouTube tam ekran olmuyor ve video izleme deneyiminiz bundan olumsuz mu etkileniyor? İşte bu sorunu düzeltecek yöntemler!

YouTube tam ekran olmuyor mu? Bu sorunla yaygın olarak karşılaşılmasa da bazı kullanıcıların geri bildirimlerine bakılacak olursa YouTube uygulamasında tam ekran özelliği zaman zaman çalışmayabiliyor.

Cihazda otomatik döndürme özelliği açık olsa bile telefonu çevirdiğinizde tam ekrana geçilmediğini görüyorsanız aşağıda yer adımları takip edebilirsiniz.

YouTube Tam Ekran Olmuyor, Çözüm Yolları Neler?

YouTube’da tam ekrana geçemiyorsanız uygulayabileceğiniz çözüm yolları arasında bunlar yer alıyor. Peki, bu yöntemler nasıl uygulanır? Gelin, öğrenelim.

YouTube Tam Ekran Olmuyor, Çözüm Yolları Neler?

1. Uygulamayı Zorla Durdurup Ön Belleği Temizleme

İlk olarak YouTube’u durdurmaya zorlayıp ön bellek ve veri temizliği yapabilirsiniz. Bu yöntemi uygulamak için şu adımları izleyebilirsiniz:

2. YouTube’a Verilen İstekleri Kontrol Etme

Önceki adımlar işinize yaramazsa bir sonraki yöntem olarak YouTube’a verilen istekleri kontrol edebilirsiniz. İzinler, bir uygulamanın normal bir şekilde çalışıp çalışmamasını sağlar. Uygulamaya gerekli izinleri vermek için aşağıdaki adımları takip edin.

3. YouTube’u Yeniden Yükleme

Verileri temizlemek ya da uygulamaya verilen izinleri kontrol etmek sorunu çözmenizi sağlamazsa uygulamayı önce güncellemelisiniz. Güncelleme eğer olumlu bir sonuç vermezse bu noktadan itibaren uygulamayı cihazdan kaldırıp tekrar indirme gibi uzun bir yola başvurabilirsiniz.

4. Eski YouTube Sürümüne Dönme

Uygulamaları güncellemek ya da eski sürüme geçmek için APK kullanımı oldukça yaygındır. YouTube’u eski sürümünü APK olarak indirebilirsiniz fakat bunu yaparken dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın.

5. Cihazı Yeniden Başlatma

Yeniden başlatma işlemi gerek akıllı telefonlar gerek tabletler gerek bilgisayarlarda meydana gelen birçok sorunun çözülmesini sağlar. Bir cihaz yeniden başlatıldığında zannedilenin aksine cihaz sadece kapanıp açılmış olmaz. Arka planda birtakım temizlik işlemleri gerçekleştirilir. Bu da uygulama ile ilgili sorunlarınızın çözülmesine yardımcı olabilir.

Exit mobile version