Youtube Shorts İndirme Nasıl Yapılır?

YouTube Shorts indirme yöntemleri neler? YouTube'daki kısa videoları indirmek için ne yapmanız gerektiğini öğrenin.

YouTube Shorts indirme işlemi nasıl gerçekleştirilir? YouTube kullanıcılarının hizmetine sunulmasından bu yana en çok kullanılan özelliklerden biri hâline gelen Shorts’u en az bir kez de olsa kullanmışsanız muhtemelen YouTube’daki bu kısa videoların normal videolar gibi indirilemeyeceğini fark etmişsinizdir.

Peki, iPhone, Android ve PC’de YouTube’daki Shorts videoları nasıl indirilir? Bu sorunun cevabını öğrenmek için aşağıdaki en iyi 5 yöntemi inceleyebilirsiniz.

YouTube Shorts İndirme Yöntemleri

YouTube Shorts İndirme Yöntemleri

YouTube Video İndirme Özelliğini Kullanma

YouTube’un mobil uygulaması, herhangi bir YouTube Shorts videosunu daha sonra izlemek üzere indirip kaydetmenizi sağlayan bir özellik sunuyor. Tabii, bu özellikten sadece ücretli abonelik sahibi olan kişiler yararlanabiliyor. Bu özelliği kullanmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Cihazınıza indirdiğiniz bütün videolar sadece YouTube uygulamasından izlenebiliyor. Ayrıca 1 aylık süre boyunca internet bağlantınız olmazsa bu durumda indirilen videolar otomatik olarak kaldırılacaktır.

Uygulama ile Video İndirme

YouTube Shorts videolarını daha sonra izlemek üzere indirmek için YouTube’un kendi uygulamasının haricinde üçüncü taraf bir uygulama da kullanabilirsiniz. Play Store’da bunu yapmanızı sağlayan çok sayıda uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan biri de Tube Shorts Downloading App’tir.

Bu uygulama ile video indirmek için ilk olarak YouTube uygulamasından bir Shorts videosu açın. “Paylaş” seçeneğine basıp bağlantıyı kopyalayın. Tube Shorts Downloading App’i açın. Bağlantıyı yapıştırın. Arama simgesine dokunun. Son olarak videoyu indirin.

iPhone’da ise Any Video Saver uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için ilk olarak YouTube uygulamasından indirmek istediğiniz videoyu açın. “Paylaş” düğmesine basıp bağlantıyı kopyalayın. Any Video Saver’ı açıp “+” işaretine basın. Kopyalanan bağlantıyı seçin. Birkaç saniye bekleyin, video gelince indirin.

Any Video Saver’ı App Store’dan indirebilir, Tube Shorts Downloading App’i Play Store’dan edinebilirsiniz.

Video İndirme Sitesi ile İndirme

Video indirmek için uygulama kullanmak istemiyorsanız bunu yapmanızı sağlamak için geliştirilen çok sayıda web sitesi bulunuyor. Bunun için SaveTube sitesinin YT Shorts sayfasını kullanabilirsiniz. Bu sayfada kopyalanan video bağlantısını kutunun içine yapıştırarak videoyu cihazınıza indirebilirsiniz.

Exit mobile version