YouTube Reklamsız İzleme Nasıl Yapılır?

YouTube reklamsız izleme deneyimi sunan birçok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde videoları reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz.

YouTube reklamsız izleme işleminin nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Popüler video paylaşım hizmetinde yer alan videoları herhangi bir reklam ile karşılaşmadan izleyebilmeniz mümkün.

İnternet kullanıcılarının büyük kısmı, gün içerisinde YouTube üzerinden video izleyerek geçiriyor. Platformda çok sayıda video bulunuyor fakat bu videoları izlerken zaman zaman reklamlar ile karşılaşabilirsiniz.

Popüler platform üzerinden video izlerken reklamların çıkması, kullanım deneyimini olumsuz yönde etkiliyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan hizmette reklamları kaldıran ücretli abonelik hizmeti bulunuyor. Belirli bir ücret karşılığında YouTube’a abone olarak reklamsız video izleme deneyimi elde edebilirsiniz.

YouTube Premium abonelik planının haricinde çeşitli üçüncü taraf uygulamalar mevcut. Bu uygulamalar içerisinden en popüleri YouTube Vanced’dır. Kullanıcı dostu arayüzü ve sunduğu reklamsız deneyim ile tüm dünyada çok popüler olan uygulama kapatılıyor. Bunun üzerine çok sayıda kullanıcı YouTube Vanced benzeri uygulamalar aramaya başladı.

YouTube Reklamsız İzleme Uygulamaları Neler?

YouTube Reklamsız İzleme-1

1. LibreTube

Henüz beta aşamasında olmasına rağmen belirli bir başarı elde eden LibreTube, en iyi YouTube Vanced alternatiflerinden bir tanesidir. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulama, çeşitli özellikler ve reklamsız deneyim sunuyor. LibreTube indirme işlemini GitHub üzerinden yapabilirsiniz.

2. NewPipe

NewPipe, popüler video paylaşım hizmetinde herhangi bir reklam ile karşılaşmamak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Pek çok kullanışlı özellik sunan uygulamada arka planda oynatma, resim içinde resim, video indirme ve daha birçok işleve sahip.

Ücretsiz olarak sunulan video izleme uygulaması açık kaynak kodludur. Dolayısıyla Vanced için oldukça iyi bir alternatiftir. NewPipe indirme işlemini uygulamanın resmi internet sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

3. SkyTube

Video izlerken reklam ile karşılaşmak istemeyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif olan SkyTube, kullanıcılara birçok özellik sunar. Bu özelliklerin bazıları video indirme, arka planda oynatma, video engelleme ve reklamsız video izlemedir.

Giriş desteği olmadığı için YouTube hesabınızda oturum açamazsınız fakat yine de videolara yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Açık kaynak kodlu video izleme uygulaması SkyTube indirme işlemi için platformun resmi sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

4. YouTube Premium

Eğer yukarıda yer alan uygulamalara konusunda gizlilik ve güvenlik konusunda güvenmiyorsanız, YouTube Premium’a aylık belirli bir ücret karşılığında abone olabilirsiniz. Böylelikle herhangi bir endişe olmadan resmi YouTube uygulaması üzerinden reklamsız izleme dahil pek çok özelliğe sahip olabilirsiniz.

Exit mobile version