YouTube Müzik Artık Sonos Hoparlörleriyle Çalışıyor

YouTube, bugünden itibaren YouTube Müzik’in Sonos uygulamasında artık mevcut olduğunu ve tüm Sonos konuşmacılarında çalınabileceğini açıkladı.

YouTube Music Premium veya YouTube Premium üyeliği olan kullanıcılar, Sonos konuşmacılarına; albüm, remiks, kapak, çalma listesi ve daha fazlasını aktarabilir.

YouTube Müzik Artık Daha İşlevsel Kullanılabilecek

Sonos uygulamasında YouTube Müzik’te yer alan özelliklerden bazıları; kullanıcının dinleme geçmişine, ruh hali temelli çalma listelerine dayalı olacak.

Ayrıca yeni çıkan bir bölüm, kişiselleştirilmiş çalma listeleri ve kaydettiğiniz her şeyi izleyen kütüphaneniz de olacak.

Sonos zaten Spotify, Apple Music ve hatta Bandcamp gibi çok sayıda yayın servisini destekliyor. Sonos sahiplerinin müzik dinleme biçiminde başka bir seçeneğe sahip olmaları güzel ve aynı zamanda YouTube Müzik’in bir hizmet olarak daha ciddiye alınması doğru bir adım.

YouTube, İnternet’teki en büyük müzik akışı platformudur. Ancak bu trafiğin çoğu; Premium hizmetler için ödeme yapan kişilerden değil, ücretsiz hesaplardan gelir. Sonos için YouTube Müzik artık YouTube Müzik Premium ve YouTube Premium’un mevcut olduğu tüm ülkelerde.

Exit mobile version