YouTube Mobil Uygulama Değişikliği Sayesinde Büyük İlgi Toplayacak

FILE PHOTO: People are silhouetted as they pose with mobile devices in front of a screen projected with a Youtube logo, in this picture illustration taken in Zenica October 29, 2014. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo

Herkesin büyük bir merakla takip ettiği YouTube mobil uygulama değişikliği, sonunda yapıldı. Hadi gelin ortaya çıkan değişikliklere hep beraber bakalım.

Dünyanın en büyük video platformu olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran YouTube, her geçen gün daha fazla büyüyor. Platform, masaüstünden takip edilebildiği gibi aynı zamanda mobil uygulamalarla da takip edilebiliyor. İşin mobil tarafında özellikle de güncellemeler büyük bir öneme sahip. YouTube, mobil deneyimleri artırmak için yeni güncellemeler getirdi.

YouTube mobil uygulama değişikliği önemli özellikler getirecek

YouTube tarafından yeni getirilen Video bölümleri özelliği sayesinde en son nerede kaldığınızı rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca bölümlere ayrılan videoların tüm bölümlerini liste şeklinde görmeniz mümkün. Daha önceden listeleme gibi bir seçeneğiniz yoktu.

YouTube mobil uygulama değişikliği

Oynatma sayfasında çok daha fazla ayara erişim sağlamanız da mümkün. Bu sayede istediğiniz bütün oynatmaları ayrıntılı bir şekilde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdilik mobil özelliği olarak gelse bile yine de masaüstü güncellemesi de alınabilecek. Tam ekrana geçmek için yukarı kaydırmak veya küçük ekrana geçmek için aşağı kaydırmak da yeterli olacaktır.

YouTube, sizlerin video izleme deneyimini artırabilmek için bazı yenilikler yaptı. Bunlardan bir tanesi de “önerilen eylemler” kısmı oldu. Bu bölüm sayesinde, YouTube bazı önerilerde bulunabilecek. Son olarak gelen özellik ise uyku hatırlatıcısı oldu. Video izlemeye devam ederken YouTube, uyuma vakti olduğunu hatırlatacak. Sizce yeni özellikler ne tür katkılar sunacak?

Exit mobile version