YouTube Güncellenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?

YouTube güncellenmiyor sorununu çözmek için hangi yöntemleri uygulamak gerekmektedir? İşte çözüm yöntemleri!

YouTube güncellenmiyor problemi, çoğu kullanıcının bazen karşılaştığı sorunlar arasında yer almaktadır. Bu makalemizde popüler video paylaşım uygulamasında bazen ortaya çıkan sorun için çözüm yöntemlerini açıkladık.

Popüler video paylaşım uygulaması, gün içerisinde en fazla kullanılan uygulamalardan bir tanesidir. Çok fazla sayıda kişinin kullandığı YouTube, güncellenme sorunu ile gündeme gelebilmektedir. Bu sorunun çözümü için bazı yöntemler mevcuttur.

YouTube Güncellenmiyor, Çözümü Nedir?

Akıllı telefonunuzda veya tabletinizde yüklü olan YouTube’da meydana gelen sorunun çözümü için yukarıdaki 5 yöntemi uygulayabilirsiniz. Bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını aşağıda detaylı bir şekilde açıkladık.

YouTube Güncellenmiyor-1

1. Telefonu Kapatıp Açın

Söz konusu problemi çözebilmek için uygulayabileceğiniz ilk yöntem telefonu kapatıp açmaktır. Telefonun güç butonuna basılı tutun. Telefon kapandıktan bir süre sonra tekrar açın. Sorunun düzelip düzelmediğine bakın.

2. Uygulamanın Önbelleğini Temizleyin

Popüler video paylaşım uygulamasında ortaya çıkan problemi düzeltmek için YouTube’un önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem için yukarıda yer alan adımları uygulamanız gerekmektedir.

3. SD Kartı Çıkartın

Uygulamanın güncellenmemesinin nedeni akıllı telefonunuzda takılı olan SD kartı olabilir. Bu nedenle sorunu çözebilmek için SD kartı çıkartın. Daha sonra problemin düzelip düzelmediğine bakın. Eğer düzelmediyse bir sonraki yöntemi uygulamayı deneyin.

4. Telefonun Yazılımını Güncelleyin

Listedeki hiçbir yöntem probleminizi çözmediyse akıllı telefonunuzun işletim sistemini güncellemeyi deneyin. Bunun için önce ayarları açmanız gerekmektedir. Ardından Sistem kategorisine girin. Daha sonra “Yazılım Güncellemesi” yazısına dokunun. Açılan sayfadaki “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğini seçin.

5. YouTube Uygulamasını Silip Yeniden Yükleyin

Yukarıdaki yöntemler işe yaramadıysa YouTube’u silip yeniden yüklemeyi deneyin. Ayarlar sayfası üzerinden Uygulamalar kategorisine girerek YouTube’u kaldırın. Google Play Store ya da App Store üzerinden ise uygulamayı indirin. Ayrıca YouTube gizli mod nedir yazımıza da bakabilirsiniz.

Exit mobile version