Yılbaşı Hediyeniz MediaMarkt’tan

Yılbaşı Hediye Alışveriş Rehberi 2020

İyi, kötü birçok gelişmenin ardından artık 2019’un sonu. Umuyoruz 2019 yılı sizin ve sevdikleriniz için olabildiğince iyi geçmiştir. Şimdi sırada 2020 var. Ama öncesinde bu yılı güzel bir şekilde uğurlamak ve yeni yıla ilk adımı kutlamak için, müthiş bir yılbaşı akşamı var.

Yılbaşı Alışverişi

Mesela sevdiklerinizle birlikte olmak. Güzel bir akşam yemeği. Belki dışarıda geçirecek eğlenceli vakitler; veya bazıları için bir “yılbaşı klasiği” olarak dışarı boş ver, çok kalabalıktır fikri ile pijama, terlik, televizyon partisi. Veee tabi ki, neşenin, mutluluğun zirveye çıktığı, karşılıklı olarak yılbaşı hediyelerinin açıldığı an. Fakat isterseniz, bir de yılbaşı akşamından birkaç gün önceye gidelim. Acaba ne hediye alacağım karabasanına. Karşınızdakini iyi tanıyorsanız işiniz biraz daha kolay ama aksi durumda allah kolaylık versin.

Newtech editörleri işinizi kolaylaştırmak için MediaMarkt’a giderek binlerce teknoloji ürünü arasından farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun hediye önerileri çıkarttı. Yılbaşı akşamına hediye düşünürken bir de sizler için hazırladığımız hediye rehberine şöyle bir göz atın. Belki size farklı ufuklar açabilir. Keyifli alışverişler.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Apple, zamanı ve diğer önemli bilgileri bileği kaldırmadan veya ekrana dokunmadan kolayca görmeyi sağlamak için hiç uyumayan yeni Hep Açık Retina ekran özelliğine sahip Apple Watch Series 5’i tanıttı. Yerleşik pusuladan yükseklik göstergesine kadar yeni konum özellikleri kullanıcıların günlerine daha iyi göz atmalarına yardımcı olurken, uluslararası acil arama1 özelliği sayesinde müşteriler yaklaşık 150 ülkede acil servisleri iPhone yakında olmasa bile doğrudan arayabilecekler. Apple Watch Series 5, alüminyum, paslanmaz çelik, seramik ve sadece bu yeni modelde bulunan titanyum gibi çok çeşitli malzemelerden üretiliyor. watchOS 6’nın gücüyle birlikte, kullanıcılar Döngü İzleme, Gürültü uygulaması ve Aktivite Eğilimleri gibi yeni özellikler sayesinde sağlık ve zindelik durumları üzerinde kontrol sahibi olabilecekler.

Logitech G PRO X

Logitech G PRO X

Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının öncü markası Logitech G’nin en seçkin e-sporculara danışarak tasarladığı Logitech G PRO X, konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle birleştiriyor. Logitech G PRO X, kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini, aynı kalitede konuşabilmesini sağlayarak performansı ve oyundan alınan keyfi artırmayı amaçlıyor. Blue VOICE teknolojisi sayesinde oyuncular seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor. Böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyuyor ve profesyonel bir yayıncıyla aynı deneyimi yaşıyorlar.

Alcatel 3X Jewelry Black

Alcatel 3X

Alcatel 3X, 2.5D çift taraflı cam tasarımı, mini çentikli 6.52 inç HD+ Süper Full View ekranı ve yüzde 89 olan ekran-cihaz boyutu oranıyla görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. Cihaz ayrıca sekiz çekirdekli güçlü işlemci ve dayanıklı 4000mAh bataryayla geliyor. Gerçek zamanlı bokeh efekti, süper geniş açı, gece video çekimi ve yapay zekâ sahne görüntüleme algılayıcısı özellikleriyle donatılan 3 çok yönlü 16MP+8MP+5MP arka kamerası sayesinde Alcatel 3X, kullanıcılarının etkileyici ve dinamik görüntüler elde etmesini sağlıyor.

Sennheiser Momentum Wireless

Sennheiser Momentum Wireless

Yeni Momentum Wireless, sunduğu dengeli, derin ve stüdyo kalitesindeki netliğe sahip ses ile alanının en iyisi olmayı yine başarıyor. Yeni Momentum Wireless ile yüksek bass vuruşlarından sakin, hafif melodilere tüm sesler en kusursuz haliyle kulaklara geliyor. Dış tasarımında kullanılan metal detaylar ile ultra şık tasarıma ulaşan kulaklık, hakiki deri kulak ve taç yastığı ile kulağın yapısına en uygun ergonomiyi de sunuyor. Üzerindeki tuşlar ile müzik ve çağrı kontrolü sağlayan Yeni Momentum Wireless, akıllı telefonlara indirilebilen Sennheiser Smart Control aplikasyonu ile ek teknolojik özellikleri kontrol etme şansı tanıyor. Gürültü engelleme profilleri, ekolayzır ayarı, otomatik telefon cevaplama, akıllı durdurma, dokunarak kontrol gibi özellikler aplikasyon üzerinden yapılabiliyor. TILE teknolojisi de kulaklığa bir artı daha katıyor. Bu teknoloji sayesinde kulaklığın şarjı bitse bile nerede olduğunu görebiliyor; hiç tahmin ederek aramaya gerek kalmadan nerede olduğunu bulabiliyorsunuz.

TCL MoveTime Akıllı Saat

TCL MoveTime Akıllı Çocuk Saati MT40

MT40 sayesinde çocuklarınızla daima iletişimde kalmanın gönül rahatlığını yaşayabilirsiniz. Dâhili kamerası ve 4.5G bağlantısıyla kesintisiz çift yönlü görüntülü görüşme imkânı sunan TCL MoveTime Akıllı Çocuk Saati, çocuğunuzun ne yaptığını kolayca kontrol etmenize yardımcı olur. Çocuklar, birebir veya grup sohbetlerinde resimler, sesli mesajlar ve emojiler göndererek aileleriyle kolayca bağlantı kurabilir ve gün içinde neler yaptıklarını paylaşabilirler. TCL MoveTime Akıllı Çocuk Saati ile güvenli alan oluşturun ve çocuğunuz belirlediğiniz bu alanın dışına çıktığında hemen bir bildirim alın.

Logitech Pebble M350

Logitech Pebble M350 Kablosuz Mouse

Logitech’in ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his veren yeni kablosuz mouse’u Pebble M350, zevk sahibi kullanıcıların yeni gözdesi olmaya aday. Beyaz, gül ve grafit renklerindeki minimalist tasarımıyla Pebble M350, geleneksel “tıklama” hissini verirken gürültüyü de % 90’dan fazla azaltıyor. Pebble M350, Logitech’in yüksek hassasiyetli optik takip teknolojisiyle her yüzeyde çalışabiliyor. Sorunsuz kullanım sunan Mouse, kullanılmadığında pil tasarrufu moduna geçen otomatik uyku özelliği ve 18 aylık bir pil ömrü bulunuyor.

Zyxel Multy U

Zyxel Multy U

İnternet ve teknoloji ile bütünleşen Z Kuşağının ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak tasarlanan Üç bantlı Ev Wi-Fi Mesh Sistemi Multy U, stil ve teknolojiyi bir arada sunuyor. Dinamik bir tasarıma sahip olan ürün, sınırların ötesinde 3 bant Wi-Fi deneyimi yaşatıyor.

Evlerde ultra yüksek hızda, güvenilir Wi-Fi kapsama alanı sağlamak için tasarlanmış olan Multy U Mesh Wi-Fi sistemi; 550 metre kareye kadar kapsama alanında eşit hızda performans vaat ediyor. Altı entegre anteni bulunan ve 2100 Mbps veri erişim hızına sahip olan (*2,4 GHz’de 300 Mbps *5 GHz’de 2x 866 Mbps) Multy U, evlerde maksimum 128 cihazı Wi-Fi ağına dahil edebiliyor.

Epson L7160

Epson L7160

Yılbaşında sevdiğinize Epson L7160 hediye ederek, tüm senenin en güzel fotoğraflarını ölümsüzleştirmesini sağlayabilirsiniz… Epson kalitesinde, A4 boyuta kadar ve çok uygun maliyetli fotoğraf baskısı sunabilen EcoTank L7160; çift taraflı doküman çıktısında da iddialı.

Gelecek senenin tebrik kartlarını kendiniz yaratın… Mobil telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan kolayca baskı alabilir, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson iPrint uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan dosyaları akıllı cihazlara gönderebilirsiniz. Fotoğraf baskısı almanızı ve tebrik kartları, boyama kitapları ve çok daha fazlasını üretmenizi sağlayan Creative Print uygulamasıyla Facebook fotoğraflarından en iyi şekilde faydalanmanız da oldukça kolay.

Anker Soundcore Life Q10

Anker Soundcore Life Q10

Soundcore Life Q10; BassUp teknolojisi, Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikası, 20 m’ye kadar kablosuz kapsama alanı, entegre mikrofonu, 60 saate varan çalma süresi ve AUX girişine sahip oluşuyla üstün performans sunuyor. Sunduğu ses kalitesiyle milyonların memnuniyetini kazanan Anker’in yeni kulak üstü Bluetooth kulaklık modeli, estetik ve işlevselliği bir arada sunuyor. Gelişmiş özellikleri ve fiyat performansıyla da göz dolduruyor.

Casper VIA A4 Kristal Beyaz

Casper VIA A4

Telefonun cam tasarımı ve benzersiz renkleri, akıllı telefon meraklılarının ilk dikkatini çekecek özellikler arasında. 6.3’’ ekran boyutu ve 19.9 ekran oranı, kullanıcıların görsel ve video deneyimini üst seviyelere taşıyor. 2340 x 1080 Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip Casper VIA A4 ile görsel içerikleri çok daha canlı ve net. VIA A4, yansıtmalı cam gövdesiyle teknoloji kadar estetiğe de önem veren kullanıcılara hitap ediyor. Casper VIA A4, yapay zeka teknolojili kameralardan FHD+ geniş ekrana, uzun süre kullanım imkanı sunan yüksek batarya kapasitesinden geniş depolama alanı seçeneklerine kadar güçlü performans özellikleriyle yılbaşı hediyesi için ideal seçenekler arasında.

Viewsonic XG270QG

Viewsonic XG270QG Nano-IPS Gaming Monitör

Bir süredir oyunculara yönelik monitörleri ile ilgimizi çeken ViewSonic, yeni amiral gemisi XG270QG, 27” QHD çözünürlüklü Nano-IPS panele sahip 1ms (GtG) tepki süresi ve 165hz yenilenme süresine sahip oyuncu monitörü aklımızı çelmeye meyilli gözüküyor. NVIDIA G-SYNC teknolojisi ile çığır açan monitör özellikle FPS tarzı oyunlarda kesintisiz ve akıcı oyun deneyimi sunuyor. Yeni Nano IPS panel teknolojisi oyunlara daha derin ve canlı renklerle hayat veren %98 DCI-P3 renk kapsamına sahip olmanın yanı sıra, 2560×1440 (QHD) çözünürlüğü, oyuncuların istediği bütün özellikleri bir arada sunuyor.

Epson TW650

Epson TW650

Projektör sektörünün dünya lideri Epson’un ev sineması segmentindeki modeli TW650, fiyat-performans karşılaştırmasında üst seviye ürün arayanlar için ideal. Full HD 1080p Epson TW650, 3.100 lümenlik eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı sağlayan 3LCD teknolojisi ve dahili Wi-Fi özelliğine sahip.

Epson TW650 ile her gün ortalama 1 saat 45 dakika oyun oynadığınızda ya da film seyrettiğinizde ve eko modunda kullandığınızda, ürünü lamba değiştirmeden 11 yıl kullanabilirsiniz. Yeni yılda gerçek büyük ekran deneyimi için 300 inç büyüklüğünde etkileyici bir ekran görüntüsü üretebilen Epson TW650, 3LCD teknolojisiyle muadillerine göre üç kat daha parlak görüntü üretir. 15.000:1 kontrast oranına sahip olan model 5 ön ayarlı modla daha keskin görüntüler sağlar.

Viewsonic M1+

Viewsonic M1+ LED Taşınabilir Projeksiyon Cihazı

M1+, ister evinizde isterseniz parkta veya kamp kaçamağınızda yanınızdan ayırmayacağınız üzerinde Harman Kardon hoparlörleri ile birlikte gelen taşınabilir projeksiyon cihazıdır. Özellikle sinema severler için bir filmi izleyebilmeniz için 3 saate kadar dayanan dahili batarya ve 30.000 saatin üzerinde çalışma ömrü sunuyor. Dilediğiniz yerde film izlemenin yanı sıra, Harman Kardon hoparlörler ile M1+, dahili Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı sayesinde taşınabilir hoparlör olarak da kullanabilmenin ayrıcalığını sunuyor. Cihaz üzerinde bulunan 16GB dahili hafıza desteği, HDMI ve Type-C bağlantıları ve Micro SD kart yuvası gibi alternatif bağlantılar ile size geniş bir çözüm sunuyor.

MSI Immerse GH50 7.1

MSI Immerse GH50 7.1 Gaming Headset

Premium özelliklerle iyi bir şekilde donatılmış olan MSI IMMERSE GH50, 7.1 sanal surround ses ve titreşim sistemiyle sizi içine hapseden bir ses deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli 40mm sürücüler size inanılmaz bir ses performansı yaşatırken, MSI Mystic Light aracı sayesinde kulaklık üzerindeki LED RGB aydınlatmaları kontrol edebiliyorsunuz. Her yönden ses alan mikrofonu, iletişimin temiz ve kesintisiz olmasını sağlarken aynı zamanda sökülebilir olmasıyla konfor sağlıyor. GH50, kompakt yapısı ve metal ile güçlendirilen bileşenleri ile çok sağlam bir izlenim yaratırken her alanda eşsiz kullanım imkanı sunuyor.

Rowenta Air Force 560 Flex

Rowenta Air Force 560 Flex

1909 yılında Almanya’da doğan ve süpürge kategorisinin öncü markalarından biri haline gelen Rowenta’nın torbalı, torbasız ve kablosuz süpürge modelleriyle evinizin tüm ihtiyaçlarına göre bir temizlik mümkün! Yüksek çekim gücü, akıllı ve esnek tasarımı sayesinde, Rowenta Airforce Flex kablosuz süpürge, evinizin her köşesini mükemmel ve çok hızlı bir şekilde temizleme imkanı sunuyor. Yüksek teknoloji ile tasarlanan Rowenta Airforce Flex, mobilya altlarında 5 kata kadar daha uzağa erişim ile derinlemesine temizlik için kolaylık sağlıyor. Rowenta Airforce Flex’in mükemmel çekiş gücü sayesinde tozlara saklanacak yer kalmıyor.

 

Exit mobile version