Yeni Tesla Autopilot 3.0 Yapay Zekayı Daha Aktif Kullanacak

Otomatik sürüş özellikle de Tesla ile birlikte çok daha fazla gündeme gelmeye başladı. Elon Musk bütün Tesla araçlarıyla birlikte, diğer araçların da otonom olması gerektiğini düşünüyor. Ancak bunu sağlamak için Tesla Autopilot 3.0, biraz yetersiz kalabilir.

Tesla Autopilot 3.0 Ne Tür Yenilikler Getirecek ?

Yapay zeka kullanımı, artık tüm elektronik cihazlara yüklenmek istenen bir yazılım. Özellikle de arabanızın kendi kendisini kontrol etmesi büyük hayal gibi görünüyor.

Şu anda da birçok autopilot kullanan mekanizma bulunuyor. Ancak bunların çok da yeterli olduğunu söylemek mümkün değil. Tesla Autopilot ile birlikte, bu konuda önemli bir başarı yakalasa bile; daha güçlü tepkilere sahip bir araç hiç de fena olmazdı. Al özellikleri gelişmiş bir araç sayesinde; son derece hızlı tepkiler veren bir aracın keyfini çıkarabilirsiniz.

Elon Musk yaptığı açıklamada; Autopilot 3.0 yazılımını kullanması için çalışanlarına bunun yüklü olduğu bir aracı sürmelerini talep ettiğini söyledi. Bunu kullanacak olanlara ise yazılımı ücretsiz olarak hediye edecekti. Yapay zeka yüklü otonom araçlar daha uzun bir süre gündemimizi meşgul edecek gibi görünüyor.

Exit mobile version