Yeni Terminatör Oyunu Geliyor (Video)

Terminator Survival Project isimli yeni Terminatör oyunu duyuruldu. Duyuru sırasında oyuna ait video da paylaşıldı.

Yeni Terminatör Oyunu

Yapılan açıklama ile beraber yeni Terminatör oyunu gün yüzüne çıktı. Terminator Survival Project olarak isimlendirilen yapıma ait bir video da yayımlandı. Paylaşılan video, Terminatör film serisinin hayranlarını önemli ölçüde heyecanlandırdı.

1984 yılında vizyona giren The Terminator (Terminatör), tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oldukça beğenildi. Oyuncu kadrosunda Arnold Schwarzenegger dahil olmak üzere pek çok isim yer alan serinin ikinci filmi 1991 yılında çıktı.

Yeni Terminatör Oyunu Duyuruldu

Toplamda 6 filmden oluşan filmin hayranlarını oldukça sevindirecek bir gelişme yaşandı. Nacon Studios, Terminator Survival Project isimlendirdikleri video oyununun duyurusunu gerçekleştirdi ve oyuna ait bir video yayımladı.

Nacon tarafından aktarılan bilgilere göre Terminator Survival Project, açık dünya temasına sahip olacak. Açık dünya teması, özellikle Grand Theft Auto serisi ile beraber dünya çapında çok büyük bir popülerlik elde etti. Dolayısıyla oyunun açık dünya bir yapıya sahip olması çoğu kişiyi heyecanlandırdı.

Merak içerisinde beklenmeye başlanan oyun hayatta kalma türüne sahip olacak. Orijinal bir hikâyeye sahip olacak video oyunu ile ilgili pek detay paylaşılmadı. Bunun sebebi ise oyunun erken geliştirilme aşamasında olmasıdır.

Nacon tarafından paylaşılan video, ekibin cyborgu nasıl ele alacağı ile ilgili fikir verebilir. Bu sebepten ötürü Terminator Survival Project için yayımlanan videoyu aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz. YouTube üzerinden paylaşılan video yalnızca 25 saniye uzunluğunda.

Exit mobile version