Yeni Silent Hill Oyunu Yolda mı?

Yeni Silent Hill oyunu yakında tanıtılabilir. Konami'den dünyanın gözlerini üzerine çeken büyük bir açıklama geldi.

Yeni Silent Hill Oyunu Yolda mı?

Yeni Silent Hill oyunu için müjde verildi. Dünyanın en iyi korku serilerinden biri olan Silent Hill’in son oyununun yayımlanmasından bu yana eğer P.T. dahil edilmezse neredeyse 10 yıl geçti. Konami, sonunda oyuncuları heyecanlandıran açıklamayı yapmaya hazır gibi görünüyor.

Şirket, en çok oynanan korku serisi ile ilgili son gelişmeleri açıklamak için yayın gerçekleştiriyor. Bu yayının ne zaman gerçekleşeceği bilgisine ise Konami’nin resmî Twitter hesabı üzerinden yer verildi.

Yeni Silent Hill Oyunu Ne Zaman Açıklanacak?

Konami’nin 19 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olan bir yayın sırasında popüler korku oyunu serisi ile ilgili son gelişmeleri açıklığa kavuşturması bekleniyor.

Yayıncı, söz konusu yayını duyurduğu tweette Silent Hill web sitesine yönlendiren bir bağlantıya da yer verdi. Yayın muhtemelen Silent Hill web sitesi üzerinden izlenebilecek ancak üçüncü taraf bir yayın platformunun kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.

Görünüşe bakılacak olursa günün sonunda en az bir tane yeni video oyunu hayranların kalbini kazanacak ya da tam aksine onların ışıksız bir ortamda yalnız kalamamasına neden olacak.

Engadget tarafından paylaşılan bilgilere göre üçüncü bir Silent Hill filmi de ufukta olabilir. 2006 yılında ilk filmi yöneten Christophe Gans, bu yıl başka bir filmin senaryosunu tamamladığını söyledi. Gans ayrıca bu ay Konami’nin bir oyun üzerinden çalıştığına işaret etti. Bu ipuçları hakkında yakında daha fazla bilgi ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Exit mobile version