Yeni Samsung Galaxy SmartTag + tanıtımı! Kayıp eşyaları bulmanın akıllı yolu

Samsung Electronics Co., Ltd. bugün, 16 Nisan’dan itibaren piyasada olacak olan Galaxy SmartTag +’ ın resmi lansmanını duyurdu. Galaxy SmartTag +, konumu daha yüksek doğrulukla belirleyebilmek için hem Bluetooth Düşük Enerji (BLE) hem de ultra geniş bant (UWB) teknolojisi ile donatılmıştır. Ayrıca, akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak eksik öğenizin bulunduğu yere doğru sizi görsel olarak yönlendirmek için artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisini kullanır.

Samsung Galaxy SmartTag + ile yanlış yerleştirilmiş eşyalarınızı kolayca bulun

Samsung Galaxy SmartTag’in en yeni yinelemesi olan Galaxy SmartTag +, bir sırt çantası veya anahtarlık gibi günlük öğelere takılabilir. Böylece Galaxy cihazınızdaki SmartThings Find hizmeti aracılığıyla hassas ve kolay bir şekilde konumlandırılabilirler.

Spotify’da “Hey Spotify” dönemi başlıyor

Yeni AR Finder teknolojisi ile eşyalarınızı görsel olarak bulun

Galaxy SmartTag + hem BLE hem de UWB özellikli olduğundan, artık eksik öğenizi bulmak için AR teknolojisini kullanabilirsiniz. AR Finder, Galaxy S21 + veya S21 Ultra gibi UWB donanımlı akıllı telefonunuzda, Galaxy SmartTag + cihazınızdan ne kadar uzakta olduğunuzu gösteren ve sizi eşyanızın bulunduğu yöne yönlendiren, takip etmesi kolay bir arayüzle rehberlik eder. Etiketin konumuna yaklaştığınızda, yüksek bir zil sesi çıkarmasını seçebilirsiniz, böylece koltuğun altına kaymış olsa bile, onu bulmakta sorun yaşamazsınız.

Samsung Electronics Mobil İletişim İşi ve Mobil Ar-Ge Ofisi Başkanı KJ Kim, “UWB gerçek bir oyun değiştiricidir ve bir nesnenin konumuna çok daha büyük bir hassasiyetle kilitlenmeyi mümkün kılar,” dedi. Kim “Bu nedenle, UWB’yi Galaxy ekosisteminde genişletmeye devam ediyor ve insanların günlük yaşamlarını daha kolay ve rahat hale getirmeye yardımcı olmak için bu teknolojiden yararlanmanın yeni yollarını buluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çok uzakta olsa bile etiketinizin konumunu belirleyin

Galaxy SmartTag + ayrıca SmartThings Find’ın güçlü algılama yeteneklerinden yararlanarak, bulunduğunuz yerden çok uzakta bir yere yanlış yerleştirilmiş olsa bile bir haritada etiketlenmiş öğeleri bulmanıza olanak tanır. Bunun nedeni, etiketlerin BLE bağlantısını ve Galaxy cihaz ağının gücünü kullanmasıdır. SmartThings Find kullanıcıları, SmartThings uygulaması aracılığıyla kaydolmayı seçebilir ve Galaxy akıllı telefonlarını veya tabletlerini, başkalarının kendi kayıp etiketlerini veya cihazlarını bulmalarına yardımcı olmak için etkinleştirebilirler. SmartThings Find’da etiketinizin eksik olduğunu bildirdikten sonra, etkinleştirilen yakındaki herhangi bir Galaxy cihazı SmartThings sunucusunu konumu hakkında uyarır ve bir bildirim alırsınız. SmartThings Find’daki tüm veriler şifrelenir ve korunur, böylece etiketin konumu sizden başka kimseye gösterilmez.

Akıllı cihazlarınızı tek tuşla uzaktan kontrol edin

Bunun da ötesinde, Galaxy SmartTag + ve SmartTag, kaybolan eşyaların yerini tespit etmekten daha fazlası için faydalıdır. Başucu lambanızı kapatmayı unuttunuz ama çoktan evden ayrıldınız mı? Eve koşmak yerine, ışığı uzaktan kapatmak için SmartTag + veya SmartTag’i kullanabilirsiniz. SmartThings uygulaması aracılığıyla, etiket düğmesine bastığınızda veya basılı tuttuğunuzda etiketinizin tamamlamasını istediğiniz farklı işlevleri seçebilirsiniz.

Galaxy SmartTag + 16 Nisan’dan itibaren aşamalı olarak satışa sunulacak ve önümüzdeki haftalarda ABD’de kullanıma sunulacak. Galaxy SmartTag +, SmartThings uygulamasında sağlanan SmartThings Bul hizmetini kullanarak çalışır.

Exit mobile version