Yeni Opel Combo geliyor!

Yeni opel combo

Alman Opel firmasının hafif ticari modeli Opel Combo yenilenen tasarımıyla ve gelişen donanım özellikleriyle kullanıcılarıyla buluşmak için gün sayıyor. Mart ayımda resmi olarak duyurulacak olan aracın bakalım detayları nasıl?

Yeni Opel Combo detayları

Opelin yeni tasarım anlayışıyla tasarlanmış olan araç klasikleşmiş Opel gündüz LED farlarıyla ve genişleyen ön ızgarasıyla gayet modern bir görünüm sergiliyor. Aracın iç tasarımında da eskiye nazaran daha kaliteli malzemeler kullanıldığı göze çarpıyor.

Yeni Volkswagen Golf görüntülendi

Araçta yorgunluk tespit sistemi, şerit koruma ve şerit ihlali asistanı, trafik işareti tanıma sistemi ve acil frenleme sistemi gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

8 inçlik infotainment ekrana sahip olan araçta geri görüş kamerası desteğide sunuluyor. Aracın gerektiğinde tüm koltukları yatırılabiliyor, böylelikle genişleyebilen bir yükleme alanı elde edilebiliyor.

1.5 litrelik dizel motor seçeneği 130 beygir güç ve 300 Nm tork üretebilen aracı, 8 ileri otomatik ya da 5 ileri manuel şanzımanla tercih etmeniz mümkün.

Exit mobile version