Yeni nesil spor oyunları ince, sağlam iyileştirmeler alıyor

Spor oyunları kapalı, sabit ortamları tasvir etme eğiliminde olduğundan ve her yıl mükemmel bir performansa sahip olmaları gerektiğinden, oynadığınız sistem ne olursa olsun, kararlı ve güvenilirdir.

Örneğin FIFA, NBA 2K ve Madden‘e bakarsanız, zaten PS4 Pro ve Xbox One X’te 4K ve 60 FPS’de çalışıyorlar. Bu makinelerdeki çoğu oyun için oldukça nadir bir başarı. Ancak bu, PS5 ve Xbox Series X söz konusu olduğunda, 2K ve EA’in yeni nesil sürümleri öne çıkarmak için yeni yollar bulması gerektiği anlamına geliyor. Her üç oyunun da 2021 versiyonu, yeni donanımdan en iyi şekilde yararlanmak için farklı yaklaşımlar benimsedi.

 

https://youtu.be/Jy00FgZNias

Birincisi ve en önemlisi, oyununuzu nasıl elde ettiğinizle ilgili. FIFA 21 veya Madden 21’in PS4 veya Xbox One sürümlerini alanlara ücretsiz PS5 ve Xbox Series S / X yükseltmeleri sunuluyor. Yeni nesil sürümünüzü almak için konsolun ilgili mağazasına gitmeniz gerekir. Bu arada 2K, NBA 2K21’i yeni nesil konsollar için tamamen ayrı bir ürün yapmaya karar verdi. Bu da diğer platformlarda sahibi olsanız da olmasanız da onu satın almanız gerektiği anlamına geliyor.

NBA 2K21’in yeni nesil sürümü, seri için tamamen yeni bir kullanıcı arayüzüne ve çok daha hızlı yükleme sürelerine sahip. Oyunun son yıllarda kullandığı işlevsel ancak bazen hantal menülerden çok daha şık ve gösterişli hissediyor. PS5 ve Xbox Series S / X’teki 2K21’de ayrıca, oluşturduğunuz oyuncunuzla birden fazla mekanı keşfetmenize olanak tanıyan The City adlı iddialı yeni bir açık dünya çok oyunculu merkezi bulunuyor.

FIFA 21, son birkaç son nesil sürümle neredeyse aynı olan bir UI ile üçünün en evrimsel yeni nesil yükseltmesinden geçti. Oyunda hemen fark edeceğiniz fark, çoğu stadyumda kullanılan TV yayın kamerasını daha iyi çoğaltmak için hem yatay hareket eden hem de raylar üzerinde hareket eden yeni varsayılan kamera.

Yeni nesil spor oyunları, oynaması çok daha “heyecan verici” olacak gibi görünüyor.

Exit mobile version