Yeni Müzikler İçin Spotify Follow Feed Yayınlanıyor

Popüler müzik akışı uygulaması Spotify, yakın zamanda yenilenmiş bir ana ekran düzeni, evrensel bir karışık çalma düğmesi, yeniden tasarlanmış bir işlem satırı ve daha fazlası ile yeni bir mobil kullanıcı arayüzü yayınladı.

Spotify’a göre, yeni kullanıcı arayüzü, uygulamayı tek bir el ile daha akıcı ve kullanımı daha kolay hale getirmek için tasarlandı. Güncellenmiş ana ekran, kullanıcıların hızlı bir şekilde tanıdık içeriğe geri dönmesini sağlıyor.

Spotify yenilenmeye devam ediyor

Spotify tarafından geliştirilen bu özellik uygulamada takip ettiğiniz sanatçıların yeni sürümlerini sıralıyor. Ayrıca özellik, Spotify’da zaten takip ettiklerinize göre takip edebileceğiniz yeni sanatçılar önermesiyle de biliniyor.

Platform şimdi bu özelliği bir sunucu tarafı güncellemesi ile dünya çapında birkaç kullanıcıya sunmaya başladı. Özelliğin Spotify v8.5.51.941’de dağıtıldığı bildirildi. Fakat uygulamayı en son sürüme güncelledikten sonra bile cihazda görmek mümkün değil. Bu, Spotify’ın şu anda bu özelliği yalnızca birkaç kullanıcıyla test ettiğini ve önümüzdeki günlerde daha geniş bir kullanıma sunacağını ortaya koyuyor.

Exit mobile version