Yeni LG Q60 tanıtıldı, işte detaylar!

LG, Mobil Dünya Kongresi’nden önce yeni akıllı telefonu LG Q60’ı internet sitesi üzerinden resmen duyurdu. Orta seviye bir telefon olan LG Q60, damla çentik tasarımına sahip oldukça şık bir cihaz. Bakalım LG’nin yeni modeli bize ne gibi özellikler sunuyor?

LG Q60 hakkında bilinenler

Yeni LG Q60 modelinde 18:9 formatında 6,26 inçlik dev bir ekran bulunuyor. Bu ekran 1520×720 piksellik bir görüntü kalitesine sahip. Bünyesinde 8 çekirdek barındıran cihaz, 3 GB Ram’e ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Micro SD kart desteği sunan akıllı telefon aynı zamanda çift Sim kartla da çalışabiliyor.

Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi arka yüzünde 3 adet kameraya sahip olması. Bu kameraların çözünürlüğü ise 16, 2 ve 5 megapiksel değerlerinde. Ayrıca LG Q60’ın ön yüzünde 13 megapiksellik bir özçekim kamerası bulunuyor. Parmak izi sensörüne de sahip olan telefon 3500 mili amperlik bir bataryaya sahip. Cihaz Bluetooth 4.2 desteğiyle geliyor. LG Q60’ı Mobil Dünya Kongresi’nden kısa bir süre sonra raflarda görebileceğiz.

 

Exit mobile version