Yeni LG elektrikli süpürgesi, tozunu kendi boşaltabiliyor

LG CordZero ThinQ with the new charging station

LG’nin yeni elektrikli süpürgesi, net adıyla LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus, çoğu kablosuz elektrikli süpürgelere göre biraz daha kolay boşaltılabiliyor. Cihazın şarj istasyonu, cihaz şarj olurken elektrikli süpürgenin içindekileri bir toz torbasına emen “tam otomatik bir toz giderme sistemiyle” donatılmış.

IRobot Roomba i7 Plus gibi robot elektrikli süpürgelerde benzer otomatik boşaltma özelliklerini daha önce görmüştük. Ancak LG’nin çözümü saplı kablosuz elektrikli süpürgeler dünyasında daha benzersiz. Örneğin Samsung, dik elektrikli süpürgesiyle çalışmak için bir Temiz İstasyon satıyor. Ancak bunu kullanmak, şarj sırasında otomatik olarak gerçekleşmesi yerine önce elektrik süpürgesinin çöp kovasının çıkarılmasını gerektiriyor.

Bütün bir evi veya daireyi süpürmek gibi daha büyük işler için, şarj olduğunda otomatik olarak boşaltmayı beklemek yerine, muhtemelen LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus‘ı orta temizlikte boşaltmanız gerekecektir. Umarız şarj istasyonunun toz torbaları yeterince büyüktür (ve yeterince ucuzdur) ve çok sık boşaltılmasına gerek yoktur.

Adobe Flash Player Mac cihazınızdan nasıl kaldırılır?

LG, çöp kutusunu boşaltmanın yanı sıra, dokunmatik ekranlı şarj standının Dyson ve Xiaomi’nin mevcut saplı süpürge şarj cihazları gibi vakumun altı aksesuarını ve nozülünü de barındırabileceğini söylüyor. LG’nin ataşmanları arasında 2’si 1 arada kombinasyon aleti, aralık başlığı, evcil hayvan başlığı, elektrikli halı başlığı ve elektrikli paspas bulunuyor. Elektrikli süpürgeyle birlikte iki pil paketi ve çıkarılabilir yıkanabilir filtreler de mevcut oluyor.

LG’nin basın bildirisi tüm bunların ne kadara mal olacağını veya ne zaman satışa sunulacağını söylemiyor. Bununla birlikte, LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus’ın bu yılki sanal CES’teki sanal standında sergileneceğini vaat ediyor.

Exit mobile version