Yeni iPhone SE2 ne zaman gelecek?

iPhone SE2

Çinli üreticilerin yavaş yavaş piyasayı ele geçiriyor olması şüphesiz en çokta Apple’ı rahatsız eden konulardan biri. Apple, özellikle yanlış fiyat politikalarından ötürü ve piyasaya uzun zamandır radikal bir inovasyon sunmadığı için eleştiri oklarının hedefinde. Güncel iPhone satış rakamlarından memnun olmayan firma, tanıtılması muhtemel olan iPhone SE2 ile acaba nasıl bir yol haritası izleyecek?

Huawei P smart 2019 görücüye çıktı!

“Biz ne yapsak satılır” mantığıyla ürünlerine oldukça yüksek fiyat etiketleri çeken ve beklemediği sonuçlarla karşılaşan Cupertino merkezli şirket, düşük satış rakamlarını arttırmak için yeni tanıtacağı iPhone SE2 modelinin fiyatını daha makul tutma yoluna gidebilir.

iPhone SE2 ne zaman tanıtılabilir?

Apple, iPhone SE2’yi muhtemelen, her sene Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinliğinde tanıtacak, ya da Eylül’e daha çok zaman olduğundan bu lansmanı daha önceye çekecek.

Kulağımıza gelen duyumlara göre yeni SE2 modeli, yine 5 inç ebatlarında bir ekranla gelecek. Güncel çentikli tasarımın benimsenmesi muhtemel olan telefonda, Apple A10 Fusion yonga setinin kullanılacağı düşünülüyor. Amerikalı şirket, yeni SE2 modelinin maliyetlerini düşük tutmak isteyebileceğinden, bu yeni modelde FACE ID’ye yer vermeyebilir ve onun yerine daha eski teknolojileri kullanabilir. Gelişmeler için takipte kalın!

Exit mobile version