Yeni iPad mini 5 geliyor

ipad mini 5

Apple bu sene de, iPad mini 5 gibi bazı yeni modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır güncellenmeyen iPad mini serisinin piyasada şu anda 4. nesli satılmakta.

iPad mini 5, A11 Bionic işlemci kullanacak

Apple’ın bir önceki nesil işlemcisi olan A11 Bionic’in kullanılacağı iPad mini 5’te yine Touch ID teknolojisinin yer alması bekleniyor. Face ID özelliği, nazaran daha yüksek bir maliyete sahip olduğundan, Apple bu teknolojiyi iPad mini 5’te kullanmayabilir. Geçtiğimiz günlerde kasa resmi internete sızan iPad mini 5’in tasarımında çok büyük değişiklikler beklenmiyor. Cihaz hakkında pek çok spekülasyon bulunsa da, şu anda, yeni iPad mini’nin daha pek çok özelliği tam olarak netleşmiş değil.

ipad mini 5

2019 Model iPhone’lar hakkında beklentiler ve tahminler

Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte iPad mini 5 modelinin yanında, firmanın AirPower isimli kablosuz şarj aletini de tanıtması bekleniyor. Oval bir plaka şeklinde tasarlanmış olan AirPower, üzerine konulan birden fazla Apple cihazını kablosuz olarak aynı anda şarj edebiliyor. Ürünler hakkındaki detaylar netleştikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version