Yeni Güncelleme İle Hotmail

Her gün yeni bir güncelleme ile karşı karşıya geldiğimiz dijital dünyada, Hotmail kullanıcıları da yenilenen uygulamada birçok özellik ile karşılaşıyor. Yıllar boyu çeşitli güncellemeler ile kendini geliştiren Hotmail’de neler yapabileceksiniz? Nasıl oturum açıp, gelen kutusuna yönlendirileceksiniz?

Önceleri MSN’le hayatımıza giren Hotmail, bildiğiniz gibi dünyaca ünlü teknoloji devi Microsoft şirketinin ilerleyişi ile birlikte son halini aldı. Hotmail, ilk olarak Windows Live’a devamında da Outlook’a dönüştü. Peki, şimdi ne durumda?

outlook hesabı nasıl açılır

Hotmail Hesap Açma

Yapmanız gerekenler aslında size yormayacak, basit adımlar olacak. Hotmail uzantılı mail hesabınızı aktif hale getirmek için Microsoft’un sayfasından yararlanabilirsiniz. Microsoft, bünyesi dahilindeki bütün hizmetlerine bu sayfa aracılığı ile yardımcı oluyor. Bahsedilen uygulamaları merak edenler için şu şekilde sıralayabiliriz: OneDrive, Outlook, ve Skype.

Microsoft’tan açacağınız hesapla birlikte Office Online, Outlook, Skype, OneNote, OneDrive’a da hiçbir ücret ödemeden erişebilirsiniz. Outlook uygulaması bu noktada Microsoft hesabında oturum açarken kullanıcı şifresinin yerine tek kullanımlık bir kod okutulmasına da müsaade ediyor. Skype ise hem yazılı hem görüntülü sohbet etmeyi sağlayan; aynı zamanda cep telefonu, bilgisayar veya tablette ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulama. Outlook.com kullanıcıları Skype ile de video görüşmelerini kolaylıkla yapabilir.

HOTMAİL GELEN KUTUSUNA NASIL ERİŞİLİR?

Günümüzde birçok iş kolu, standart akışlarını dahi mail üzerinden yapıyor. Mail gönderme, gelen mailleri okuyup yanıtlama hizmetleri veren Hotmail uygulamasında yeni güncelleme ile gelen kutusuna nasıl erişebilirsiniz?

www.microsoft.com adresine girerek, ekranın sağ köşesinde yer alan Oturum Açma alanına tıklayın. Bu noktada kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapmalısınız. Açılan ekranda bulunan profil fotoğrafının alt kısmında yer alan seçenekleri göreceksiniz. Buradan gelen kutusunu açabilir böylece Hotmail adresinizden gelen kutusuna erişim sağlayabilirsiniz.

Hotmaile Giriş Yapmak İçin Tıklayın

 

Exit mobile version