Yeni Çıkacak Oyunlar (2023)

Bu yıl yeni çıkacak oyunlar oldukça büyük bir oyuncu kitlesi tarafından bekleniyor. Sizin için en çok beklenen oyunları listeledik.

Yeni Çıkacak Oyunlar

Yeni çıkacak oyunlar, 2023 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Oyunculara sunacağı yeni bir dünyaları olan bu oyunlar, tür bakımından oldukça büyük bir çeşitliliğe sahip ve oyun dünyasını değiştirmelerine sayılı günler kaldı.

2022’de piyasaya sürülmesi beklenen çoğu oyun 2023 yılına ertelendi. Salgın dolayısıyla işler oyun firmaları için 2020 yılından bu yana pek de iyi gitmedi.

Erteleme nedenleri şirketten şirkete değişiklik gösterdi. Bazı geliştiriciler, oyunlarının piyasaya sürülmeden önce hâlâ geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu fark etti ki bazı geliştiriciler, oyunları mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürerek aceleye getirmenin ne tür olumsuz sonuçlara yol açabileceğini geçmişte bizzat deneyimledi.

Bunları göz önünde bulunduran oyun firmalarının acele etmek istememesinin nedeni gayet anlaşılabilir. Bu listede yer alan oyunların bile kesinlikle belirtilen tarihte piyasaya sürüleceğinin bir garantisi bulunmuyor. Bu nedenle listedeki oyunların birkaç ay sonraya ya da önümüzdeki yıla ertelenme ihtimalinin olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Yeni Çıkacak Oyunlar Listesi

Exit mobile version