Yeni Bir Windows 10 Güncellemesi Gelebilir

Dünyanın en sorunlu güncellemelerinden bir tanesi olan Windows 10 güncellemeleri kullanıcıları adeta çıldırtıyor. Özellikle ortaya çıkan güvenlik açıkları birçok kişinin güvenliğini tehlikeye atıyor.

Teknoloji devi olarak bilinen Microsoft durmak nedir bilmiyor. Yapay zeka alanından işletim sistemlerine kadar her konuda çalışmalar yürüten kuruluş, ne yazık ki güncellemeler için de aynı yeterliliğe sahip değil. Şirketin özellikle de windows güncellemeleri konusunda büyük bir şanssızlığı bulunuyor.

Güncellemenin güncellemesi gelecek

Windows tarafından neredeyse her ay güvenlik güncellemeleri getiriliyor. Bu güncellemeler daha çok zararlı yazılımların bilgisayarınızı ele geçirmesini engellemek için gerçekleştiriliyor. Şirket her defasında yaptığı bu güncellemelerden sürekli ağzı yanıyor

Son yapılan güncelleme ile birlikte, zararlı yazılımlar işletim sistemini adeta kalbinden vurdu. Güvenlik açıklarını kapatsa bile bu sefer mavi ekran problemine neden oldu. Şirketin daha önceden yaptığı güncellemelerde de yine aynı sorun ortaya çıkmıştı.

Mayıs ayı için Microsoft tarafından bir güncelleme yapılması bekleniyor. Bu güncelleme bütün açıkları kapattığı gibi aynı zamanda mavi ekran problemini de tamamen bitirecek. Sizce bu işletim sistemi ile ilgili güncellemeler daha oturaklı hale gelecek mi? Fikirlerinizi ve tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Exit mobile version