Yeni Apple Beats Studio Buds kulaklıkarı satışa çıkıyor

Ünlü muhbir Jon Prosser, Apple Beats Studio Buds gerçek kablosuz kulaklıklarının daha önce sızan bilgiler gibi 21 Temmuz’da açıklanmayabileceğini açıkladı. Muhbir ayrıca Studio Buds’ın kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı tonda geleceğini açıkladı. Kablosuz kulaklıkların da 149,99 dolara perakende satış yapması bekleniyor.

Geçen ay kulaklıkları çevreleyen spekülasyonlar vardı. Bununla birlikte tasarım ile ilgili zaten bilgi sahibi olmuştuk. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Apple AirPods Pro 2 ile yakın benzerlik gösteriyor. Cihaz, geçen ay Tayvan’ın NCC veri tabanı ve FCC gibi bazı sertifika web sitelerine girdi. Bu listeler kesinlikle yaklaşan bir lansmana işaret ediyor.


İlginizi Çekebilir: Apple AirPods 3, Yeni Tasarımıyla Bu Yıl Gelebilir


KULAKLIĞIN BAZI ÖZELLİKLERİ

Apple, iOS 14.6 ve tvOS 14.6’nın Beta Yapılarında cihazın görüntülerini yayınlarken TWS kulaklıkların bir tanıtımını da gösterdi. Beats Studio Buds’ın gövde olmadan gelebileceği biliniyor. Ayrıc daha sürükleyici bir ses deneyimi için aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olabileceğini biliyoruz.

Bununla birlikte, pil kapasitesi ve diğer ayrıntılar gibi Beats Studio Buds hakkındaki çok fazla bir bilgi sahibi değiliz. Apple tarafından beklenen resmi duyuru, Studio Buds ile ilgili bazı görseller sunacak. Ancak bunun ne zaman olacağını şu an için bilmiyoruz.

APPLE BEATS STUDIO BUDS TEMMUZ’DA ÇIKIYOR

Yeni bir rapor, Apple’ın AirPods Pro 2’ye benzemesi beklenen söylentili Beats Studio Buds’ı Temmuz ayında duyuracağını öne sürüyor.

Powerbeats Pro ilk olarak 2019’da piyasaya çıktı. Bunlar, Apple’ın AirPods veya AirPods Pro’nun aksine, yerinde kalmalarına yardımcı olmak için kulak üstü kancalara sahip gerçek kablosuz kulaklıklardır. Apple’ın Bluetooth bağlantısı ve Siri desteği sağlayan H1 yongasında çalışırlar. Bununla birlikte, Powerbeats Pro ile aktif gürültü önleme veya uzamsal ses desteği yoktur. Bu nedenle, Beats’in daha gelişmiş kulaklık setlerine yer var. Beats Studio Buds’ın bu boşluğu dolduracağına inanılıyor.

Artık Beats Studio Buds’ın 21 Temmuz Çarşamba günü geleceği iddiası gündeme geldi. Bu rapor, Front Page Tech kurucusu John Prosser’dan geliyor. Prosser, Beats Studio Buds hakkında duyurunun basın açıklaması olarak yapılacağını söyledi.

Exit mobile version