Yemek Yerken İzlenecek Filmler ve Diziler Neler?

Yemek yerken izlenecek filmler / diziler arayanlar için en iyi kısa film ve dizileri bir arada topladık. İşte izlemeniz gereken o yapımlar!

Yemek yerken izlenecek filmler ya da diziler mi arıyorsunuz? Sizin için birbirinden kaliteli film ve dizi önerilerimiz var.

Yemek yerken izlenebilecek yapımlar aradığınız için listemizde de daha çok kısa süreli filmlere yer verdik. Dizi tarafında ise bölüm sürelerinin kısa olmasına dikkat ettik. Bu yapımların konularını aşağıdan inceleyebilir, beğendiğiniz yapımları ise izlemeye başlayabilirsiniz.

Yemek Yerken İzlenecek Filmler / Diziler Listesi

Yemek yerken izlenecek filmler ve diziler listemiz yukarıdaki yapımları sınırlı tuttuk. Bu yapımların konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu yapımların haricinde önermek istediğiniz, yemek yerken izlenebilecek kadar kısa film ya da dizi varsa yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

1. Rick and Morty

Rick & Morty, zeki olduğu kadar çocuksu bir yapıya sahip bilim insanı olan Rick ve onun torununun maceralarını merkezine alıyor. Bu dizi, bilim kurgu ve komedi türünde bir animasyon dizisidir. Bölümler ortalama 22 dakika sürüyor.

Rick and Morty Dizisi

2. Love, Death & Robots

Love, Death & Robots, her bölümde ayrı bir konuyu işleyen bir animasyon dizisidir. Bir bölümde olağanüstü güçlere sahip yaratıkları gösterirken bir bölümde insanlığın son bulduğu, sadece robotların yaşadığı bir dünyayı gösterebiliyor. Bölümler genellikle 10-15 dakika sürüyor.

3. How I Met Your Mother

How I Met Your Mother, Ted Mosby’nin anılarından hareketle ilerliyor. 2030 yılında çocuklarına anneleri ile tanışma hikâyesini anlatıyor. Bölümler kısa olduğundan komedi üzerine de daha çok ağırlık verilebiliyor.

4. Family Guy

Family Guy Peter, Lois, Meg, Chris, Stewie ailesini ve bu ailenin insan gibi konuşabilen Brian adlı köpeğini konu alıyor. Bölümler tıpkı Rick and Morty gibi kısadır. Yemek yerken sizi güldürecek bir şeyler arıyorsanız mutlaka izlemelisiniz.

5. Sometimes, I Think About Dying

Bazen Ölmeyi Düşünüyorum ya da Sometimes, I Think About Dying adlı bu film, karamsarlığın pençelerine saplanıldığında bile keşfedilebilecek güzel şeyler ile karşılaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Bunu ise depresif ruh hâlinden kurtulamayan karakter üzerinden anlatıyor.

6. The Big Bang Theory

The Big Bang Theory ağırlıklı olarak ev arkadaşı olan iki fizikçinin karşı dairedeki komşuları ile olan ilişkisini işliyor. Karakterler üzerinde uzun uzadıya düşünüldüğünü, oyuncu seçimlerinin ise oldukça başarılı olduğunu belirtmek gerekiyor.

7. The Office

The Office, bir şirkette çalışan personelleri konu alıyor. Dizinin bölümlerini izlerken siz de fark edeceksiniz ki kısacık bir sahnenin bile üzerinde çok düşünülmüş. Bu, diziyi izlerken çok net bir şekilde fark edilebiliyor.

8. Cops and Robbers

Cops and Robbers, ırksal adaletsizliğin karşısında duran bir animasyon filmidir. Filmin süresi 7 dakikadır.

9. Homemade

Homemade, dünyanın en çok takdir edilen yönetmenlerinin salgın sırasında birbirinden çeşitli hikâyeleri ekrana yansıttığı kısa filmleri içeriyor. Film, karantina koşullarında yönetmenlerin kendi çabaları ile çekildiğinden çoğu seyircinin gözünde çok daha önemli bir yere sahiptir.

10. Room 8

Room 8, bir hapishanede geçiyor. Filmin süresi 5-6 dakika olsa da tekrar tekrar izlemenizi gerektirecek türden bir filmdir.

Diğer insanlar ne izliyor diyorsanız dünya çapında en çok izlenen filmleri sıraladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Exit mobile version