Yaşlandırma Efekti Olan Uygulamalar

İster biraz eğlence ister gelecekte nasıl görüneceğinizi öğrenmek istiyor olun, yaşlandırma efekti olan uygulamaları kullanabilirsiniz.

Yaşlandırma Efekti Olan Uygulamalar

Yapay zeka ile yaşlandırma efektleri özellikle son birkaç yıldır zirvede olan akımlardan biri olmaya devam ediyor. Bir yaşlandırma efekti olan uygulama, eğlenmenin haricinde yaşlandığınızda nasıl görüneceğiniz hakkında fikir sahibi olmak gibi amaçlarla da kullanılabilir.

Hangi uygulamayı kullanacağınızı bilmiyorsanız Android, iOS (iPhone) ve web tarayıcısı aracılığı ile bilgisayarda kullanabileceğiniz çok sayıda yüz yaşlandırma uygulaması vardır. Yüzünüzle birlikte saç renginizi de değiştiren en iyi yaşlılık uygulamalarının arasında öne çıkanları sizin için bir listede topladık.

Yaşlandırma Efekti Sunan Uygulamalar

Kaç yaşında olursanız olun, sizi yaşlandıracak en iyi uygulamalar bu şekildedir. Aşağıdan bunlarla ilgili ayrıntılı olarak bilgi edinebilirsiniz.

FaceLab

FaceLab, yüz güzelleştirme üzerine yoğunlaşan çok amaçlı bir uygulamadır. Yaşlandırma ve gençleştirme gibi çok sayıda seçenek sunar. Kırışıklık, saç beyazlaması gibi birçok özellik ekler. Kaç yaşında olmak istediğinizi direkt seçemiyorsunuz ama size sunulan genç ve yaşlı efektleri deneyebiliyorsunuz.

FaceApp

Android ve iOS kullanıcıları tarafından yıllardan beri düzenli olarak kullanılan yüz değiştirme uygulamalarının başında gelen FaceApp, kullanıcılara çok sayıda seçenek sunuyor. Tek bir dokunuşla yüzünüzü ve saçınızı dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Yaşlanma gibi efektler de mevcuttur. Çoğu alternatifine göre oldukça başarılı sonuç veriyor.

Media IO

Media.io, kullanıcılara yapay zeka destekli pek çok görüntü düzenleme aracı sunan online (çevrim içi) hizmetlerden biridir.

Android ya da iOS’te uygulama indirmek yerine bilgisayardan Media.io’nun AI Age Filter Online aracını kullanarak kendinizi yaşlandırabilirsiniz. Üstelik ne kadar yaşlandıracağınızı ya da gençleştireceğinizi belirlemenize de yardımcı olacak bir derece seçeneği sağlıyor.

Youcam Makeup

YouCam Makyaj, yapay zeka destekli birçok özellik içeren güzellik uygulamasıdır. Bu özelliklerin içinde yaşlandırma efekti de mevcuttur. Yaşlandığınızda nasıl görüneceğinizi gösteren gerçekçi görüntüler oluşturmak için gelişmiş yapay zeka teknolojisinden yararlanır.

Uygulama, kırışıklıklar, lekeler, beyaz saçlar gibi son derece önemli detaylar ekleyerek fotoğrafa gerçekçi bir yaşlılık görünümü kazandırıyor.

TikTok Yaşlandırma Efekti

TikTok, birbirinden yaratıcı videolar keşfedebileceğiniz, büyük bir topluluğa sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Uygulamayı eğlenceli kılan en önemli özelliklerinden biri ise yaşlandırma efektidir. Bu efekti kullanarak gelecekte nasıl görüneceğiniz hakkında fikir edinebilirsiniz.

Exit mobile version