En İyi Yarış Filmleri

En iyi yarış filmleri neler diye soruyorsanız, hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. İşte en başarılı yapımların listesi!

En iyi yarış filmleri listesini hangi filmler oluşturmaktadır? Aksiyon dolu yarışların yer aldığı birbirinden başarılı yapımları bir arada topladık. Bu yapımlara aşağıda yer alan listeden göz atabilirsiniz.

Liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Filmlerin sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Yarış Filmleri Listesi

  1. Rush
  2. Ford v Ferrari
  3. Senna
  4. Hızlı ve Öfkeli Serisi
  5. Baby Driver
  6. Veloce Come Il Vento
  7. Logan Lucky
  8. Cars Serisi
  9. Need for Speed
  10. Death Race

Yarış Filmleri-1

1. Rush Konusu Nedir, İzlenir mi?

Aksiyon, dram ve biyografi ögelerini içerisinde barındıran Rush, başarılı Formula 1 pilotları James Hunt ve Niki Lauda arasındaki mücadeleyi anlatıyor. 8,1 IMDb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Ron Howard yaptı.

2. Ford v Ferrari Konusu Nedir, Ne Anlatıyor?

2019 yılında vizyona giren Ford v Ferrari (Asfaltın Kralları), Carroll Shelby ve Ken Miles liderliğindeki ekip, Ferrari’yi yenmek için yeni bir yarış aracı üretir. 2 saat 32 dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda Christian Bale, Matt Damon ve Caitriona Balfe gibi isimler mevcut.

3. Senna Konusu Nedir, İzlenir mi?

8,5 IMDb puanına sahip olan Senna, F1 dünya şampiyonluğunu üç kez kazanan Brezilyalı yarış pilotu Ayrton Senna’nın hayatını anlatıyor. 2010 yılında vizyona giren yapımın yönetmenliğini Asif Kapadia yaptı.

4. Hızlı ve Öfkeli Serisi İzlenir mi?

İlk olarak 2001 yılında yayımlanan Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisinde toplamda 9 adet film yer alıyor. Yarış türünde bir film arıyorsanız, aksiyon seviyesinin yüksek olduğu Hızlı ve Öfkeli serisini izleyebilirsiniz.

5. Baby Driver İzlenir mi?

En iyi yarış filmleri listesinde yer alan Baby Driver’ın oyuncu kadrosunda Ansel Elgort, Jon Bernthal ve Eiza González gibi isimler bulunuyor. 7,6 IMDb puanına sahip olan yapım, 2017 yılında vizyona girdi.

6. Veloce Come Il Vento Konusu Nedir, İzlenir mi?

7,2 IMDb puanına sahip olan Veloce Come Il Vento, GT yarışcısı Giulia’nın hikayesini konu alıyor. 2016 yapımı başarılı filmin oyuncu kadrosunda Stefano Accorsi, Matilda De Angelis ve Paolo Graziosi gibi isimler mevcut.

7. Logan Lucky Konusu Nedir, İzlenir mi?

İki kardeş, Kuzey Karolina’da düzenlenen NASCAR yarışı esnasında bir soygun gerçekleştirmeye çalışır. Aksiyon, komedi ve suç ögelerini içerisinde barındıran film 7,0 IMDb puanına sahip.

8. Cars Serisi İzlenir mi?

İlk olarak 2006 yılında yayımlanan Cars (Arabalar) serisinde toplamda 3 adet film yer alıyor. Yarış türünde bir animasyon filmi izlemek istiyorsanız, Arabalar serisine göz atabilirsiniz.

9. Need for Speed Konusu Nedir, İzlenir mi?

Gerilim, aksiyon ve suç ögelerini içerisinde barındıran Need for Speed isimli yapımda yarışçı Tobey Marshall, Dino Brewster’den intikam almaya çalışır. 6,4 IMDb puanına sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Aaron Paul, Dominic Cooper ve Imogen Poots gibi isimler bulunuyor.

10. Death Race İzlenir mi?

2008 yılında vizyona giren Death Race, yarışmak zorunda kalan Jensen Ames’in hikayesini konu alıyor. 1 saat 45 dakika uzunluğundaki yapımın oyuncu kadrosunda Jason Statham ve Joan Allen gibi isimler yer alıyor. Yarış filmleri listesinin son sırasında bulunan yapım 6,3 IMDb puanına sahip.

Bu listenin dışında izleyecek film arıyorsanız en iyi sürükleyici filmleri de inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version