Yandex Mail Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Yandex Mail şifre değiştirme işlemini gerçekleştirmek için hangi adımlar takip edilmelidir? Bu basit adımlarla şifrenizi değiştirin.

Yandex Mail şifre değiştirme işlemi özellikle kişisel bilgilerin güvende kalması açısından düzenli olarak gerçekleştirilmesi gereken bir işlemdir.

1997 yılında kurulan Yandex şirketinin sunduğu çevrim içi bir hizmet olan Yandex Mail’de şifrenizi nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Bu adımların sonunda şifrenizi başarılı bir şekilde değiştirmiş olacaksınız.

Yandex Mail Şifre Değiştirme Adımları Neler?

Yandex’in e-posta hizmetini kullanıyorsanız şifrenizi yalnızca birkaç basit adımın sonunda değiştirebilirsiniz. Yeni bir şifre kullanmaya başlamak için oturum açtıktan sonra profil simgesine basıp “Hesap Yönetimi” kısmından “Şifreler ve Hesaba Giriş” seçeneğine tıklamanız, ardından “Şifreyi Değiştir” seçeneğine basmanız gerekiyor.

Bu bölümde mevcut şifrenizi girdikten sonra yeni şifrenizi iki kez girin. Güvenlik kontrolünün başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için görseldeki karakterleri kutunun içine yazın. Son olarak “Kaydet” butonuna tıklayıp yeni şifrenizin geçerli hâle gelmesini sağlayın.

Yandex Mail Şifre Değiştirme Adımları Neler?

Güçlü Şifre Oluşturmanın ve Güvende Kalmanın Yolları

Exit mobile version