Yağmurlu Havada İzlenecek Filmler

Yağmurlu havada izlenecek filmler arayışında olanlar için hazırladığımız bu listede aradığınız en iyi filmleri bulacaksınız.

Yağmurlu havada izlenecek filmler mi arıyorsunuz? Planlarınızın olumsuz hava koşullarından ötürü mahvolması kadar can sıkıcı bir durum yoktur. Pencereden süzülen damlalar, size yatağa geri dönmekten başka bir çare bırakmayabilir.

Yağmurlu günler, dışarıdaki faaliyetlerinizi sınırlayabilir ama bu, gününüzün tamamen mahvolacağı anlamına gelmez. Bu gününüzü daha güzel hâle getirmek için korku ve gerilim filmlerinden tutun da komedi ve romantizm filmlerine kadar izleyebileceğiniz oldukça çeşitli film var.

Dilerseniz gelin, bu filmleri inceleyelim.

Yağmurlu Havada İzlenecek Filmler Listesi

Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)

Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)

Her bir yanı duvarla çevrilen bir hapishanede kapana kısılan birini merkezine alan film, evde kapana kısıldığınızı hissettiğinizde izleyebileceğiniz en iyi filmlerden biridir. Stephen King’in hikâyesine dayanan film, korku türünde sayısız eseri olan Stephen King’e rağmen korkutucu bir film değildir.

Bir hata sonucunda ceza alan biri ile ilgili olan bu film, dünya çapında en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başarmıştır. Drama, komedi ve gerilim türlerini harmanlamak o kadar da kolay değildir. Bu bile filmin neden bu kadar başarılı olduğunu göstermek için yeterlidir.

O (It)

Mademki Stephen King’in eserinden yapılan uyarlama ile başladık, King’in eserinden yapılan başka bir uyarlama ile devam edelim. O ya da It, Derry kasabasında kaybolan çocukları takip ediyor. Kaybolan bir çocuk da Bill Denbrough’un küçük kardeşi Georgie Denbrough’tur.

Bill, sağanak yağışa rağmen kardeşinin dışarıda oynaması için kâğıttan gemi yapmasına yardımcı oluyor. Kardeşi kâğıttan gemi ile oynamaya çıktığında Pennywise tarafından saldırıya uğruyor.

Yeni Hayat (Cast Away)

Bazı filmler var ki ana karakter ile hiçbir şekilde empati kurmamız mümkün olmuyor. Cast Away ya da Yeni Hayat, bu filmlerden farklı olarak ana karaktere gerçek bir sempati duymamızı sağlıyor.

Başrolde Tom Hanks’in yer aldığı film, FedEx çalışanının uçağın ıssız bir adaya düşmesi sonucunda tek başına vermek zorunda kaldığı hayatta kalma mücadelesini işliyor.

Titanik (Titanic)

Yağmurlu bir gün, üzgün hissetmek için yeterli bir sebeptir. Sizi bu duygunun içine sürükleyecek bir film varsa o da şüphesiz ki Titanik’tir. Titanik, trajik aşk hikâyesi ile tüm zamanların en çok bilinen ve sevilen filmlerinden biri olmuştur.

Öldüren Sis (The Mist)

Stephen King’in hikâyesine dayanan başka bir film olan The Mist, yoğun sisli bir havada elektriklerin kesilmesi ile malzeme almak için eşini geride bırakıp oğlu ile kasabaya doğru hareket eden babanın yürek burkan hikâyesini işliyor.

Sisin içinden gelen bir insanın uyarısı, çocuk ile babasının mağazada diğer insanlarla birlikte tutsak kalmasına neden oluyor.

The Mist gibi yapımlardan hoşlanıyorsanız ve animeleri seviyorsanız korku animelerine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version