Yağmura Dayanıklı En İyi Kulaklıklar

Bu rehberde yağmura dayanıklı en iyi kulaklıklar listesi hazırladık. İşte yağmurlu havalarda kullanılabilecek kulaklık modelleri!

Bazı kulaklıklar, sahip oldukları suya karşı dayanıklılık sayesinde yağmurlu havalarda da kullanılabiliyor. Peki, yağmura dayanıklı en iyi kulaklıklar hangileri? Bu rehberde birbirinden başarılı kulaklık modellerini sıralayacağız.

Kulaklıkların her yerde bulunan AirPod’lar gibi satın alınmasının kolay olması gerektiğine çok güçlü bir şekilde inanıyoruz. Ancak şunu fark ediyoruz ki seçenek çok fazla ve tüm kulaklıklar aslında kulağıma rahatça sığmıyor.

Kulağınızdan gülle gibi fırlamaya karar veren inatçı bir kulaklık tarafından kişisel olarak mağdur edildiyseniz elinizi kaldırın. Ama en kötüsü, kulaklığın suya düşerek anında bozulmasına neden olan korkunç fiyasko. Evet, hepimiz mükemmel kulaklık çiftini bulmak istiyoruz, ancak mükemmel su geçirmez kulaklık çifti dendiğinde durum daha farklı bir hal alıyor.

İster koşmak için kulaklık arıyor olun, ister WFH sırasında iş aramalarını yanıtlıyor olun, ister seyahat edebileceğiniz bir çift arıyor olun, su geçirmez kulaklıklara sahip olmak işin rengini değiştirecektir.

Bu nedenle, özel olarak tasarlanmış su geçirmez kulaklık modelleri ile tanışmaya hazır olun. Hangilerinin yatırım yapmaya değer olduğunu belirlemek için bu kulaklıklardan birkaçını test ettik ve inceledik. Akılda tutulması gereken en önemli şey, IP derecelendirmeleri.

Bu rakamlar, donanımın tipik olarak ne kadar suya dayanabileceğini tahmin ediyor. Ürün açıklamasındaki “IPXX” çok önemli; Sekiz en yüksek seviye olmak üzere sıfırdan sekize kadar su geçirmezliği ölçen ikinci sayıya dikkat edilmesi lazım.

Ancak açık olmak gerekirse, su geçirmez kulaklıkların çoğu suya daldırılmak veya yüzmek için tasarlanmamıştır. Bunun yerine, ara sıra su sıçramalarına, kazara küvete düşmeye, ani sağanak yağışlara dayanacak şekilde tasarlandılar. ANCAK bu, havuzda birkaç tur atarken müzik dinleme seçeneklerinizin olmadığı anlamına gelmez.

Yağmura Dayanıklı En İyi Kulaklıklar Listesi

Gadget koleksiyonunuzda bu kulaklıklara sahip olduğunuzda, kelimenin tam anlamıyla fırtınayı atlatabilir ve kişisel müziğinizi herhangi bir kesinti olmadan dinlemeye devam edebilirsiniz. Şimdi alışveriş yapmak için en iyi su geçirmez kulaklıklara göz atalım.

Soundcore Anker Sport X10 True Wireless Bluetooth Sport Earbuds

Artıları

Eksileri

Kulaklık ararken kişiselleştirme çok önemlidir, çünkü şunu unutmayın: tek bir boyut çoğu zaman herkese uymaz. Uyumu kolayca ayarlayabilmeniz için dönebilen şık kancalarla bunlar açık bir şekilde ön plandadır. Ayrıca baslar oldukça derin ve kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

Soundcore Anker Sport X10 özellikleri

xiwxi Bluetooth Wireless Earbuds

Artıları

Eksileri

Hala sağlam ses sağlayan nispeten ucuz, su geçirmez kulaklıklara mı ihtiyacınız var? Bu Bluetooth kablosuz kulaklıklar yüzlerce beş yıldızlı incelemeyle övgü alıyor ve bunun da iyi bir nedeni var: Mütevazı fiyata sahipler, şık görünüyorlar ve daha pahalı rakiplerle rekabet edebilecek bas ve tiz seviyelerine sahipler.

JBL Endurance Race Active Sport Earbuds

Artıları

Eksileri

Kilometreler kaydederken her şeyden önce güvenilir bir şey istersiniz. Koşunun ortasındayken kulaklıkların şarjının bitmesinden daha kötü bir şey olamaz! JBL’nin bu ürünleri popüler bir seçimdir ve pilleri çoğu muadilinden daha iyi. Suya, tere ve toza dayanıklıdırlar, ancak muhtemelen bunlarla yüzmek istemeyeceksiniz, bilginiz olsun.

Tribit Wireless Earbuds

Artıları

Eksileri

Üzerindeki şarj kutusu size 100 saate (!!!) kadar pil ömrü sağlayabilir; bu, piyasadaki diğer kablosuz kulaklıklarla karşılaştırıldığında çok etkileyici. Tasarımı, kulaklara takılmaya yardımcı olan küçük “kanatlara” sahip ve ses kalitesi, daha pahalı kulaklıklarla aynı seviyede. Gürültü engelleme özelliğinin de olduğunu söylemiş miydik.

Raycon Fitness Bluetooth True Wireless Earbuds

Artıları

Eksileri

Haftanın (neredeyse) her günü için bir renk mi? Bunu yaparsak kusura bakmayın. Bu tatlı kulaklıklar şu anda yeşil, siyah, karbon siyahı, mavi, mor ve parlak kırmızı dahil olmak üzere gökkuşağı renk tonlarında mevcut. Ses cephesinde de hayal kırıklığına uğratmıyorlar ve partiye ciddi baslar getiriyorlar.

Back Bay Audio Runner 60 Wireless Sport Earbuds

Artıları

Eksileri

Kulaklıkların rahat ve güvende hissetmesi için kulak arkası kancasına ihtiyacınız varsa işte çözüm. Tasarımı olabildiğince sağlam ve ses deneyimi altın gibidir. Daha da zengin, daha etkili ses için bas kuvvetlendirmeyi açabilmeniz de mümkün.

Hamuti Bone Conduction Headphones

Artıları

Eksileri

Yağmurdan fazlası… Eğer bir yüzücüyseniz, su sporları meraklısıysanız ya da sadece su altındayken de müzik dinleyebilmek isteyen biriyseniz, sizi bu konsept ile tanıştırabilir miyiz?

Dahili MP3 çalara sahip su geçirmez kulaklıklar inanılmaz. Evet, Bluetooth da var, ancak MP3 modu özellikle suya batırıldığında çalışacak şekilde tasarlanmış. Müziğinizi (veya podcast’lerinizi) eski yöntemle USB kablosuyla yüklemeniz yeterli olacak.

Macaron Color

Artıları

Eksileri

Akıllı dijital ekranlı kablosuz Bluetooth kulaklık, akıllı parmak izi dokunmatik kontrolü, insan kulağının kulaklık tasarımı, ergonomik, rahat, sağlam ve düşmesi kolay değil.

HIFI ses kalitesi, 10 mm kompozit diyaframın yükseltilmiş versiyonu, bakır halka hoparlör, mevcut 9D stereo surround tipi ses, grup hata ayıklama ayarı, ses kalitesi ve ardından yeni ANC gürültü azaltma algoritmasını kullanarak % 90 iyileştirme gibi özellikleri ile son derece iyi.

Yağmura dayanıklı en iyi kulaklıklar listesi hazırladık. Peki, sizce suya dayanıklı en başarılı kulaklık modelleri hangisi?

Exit mobile version