Yabancılarla Konuşma Uygulamaları Neler?

Yabancılarla konuşma uygulamaları ile pratik yapın, yabancı dilinizi geliştirin, yeni diller öğrenin. İşte dünyanın en iyi dil uygulamaları!

Yabancılarla konuşma uygulamaları ile yabancı dilinizi geliştirmek ve başka bir dil daha öğrenmek ister misiniz? Bu listedeki uygulamalar ile öğrendiğiniz ya da öğrenmekte olduğunuz dili konuşarak yabancı dilinizi pekiştirebilirsiniz.

Listede İngilizce de dahil olmak üzere dünyanın en çok kullanılan dilleri yer almaktadır. Bu uygulamalardan herhangi birini kullanarak öğrenmek istediğiniz dili daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Mobil İçin Yabancılarla Konuşma Uygulamaları

Yukarıdaki uygulamaların her biri, kullanıcılara diğer dilleri konuşan insanlarla konuşma fırsatı veriyor. Bu uygulamaları kullanarak dil bilginizi geliştirebilirsiniz. Bununla birlikte öğrenmeyi hedeflediğiniz dili tabiri caizse sular seller gibi konuşmaya başlayabilirsiniz.

Yabancılarla Konuşma Uygulamaları  - 1

1. Duolingo (Android, iOS ve Web)

Dil öğrenme uygulaması söz konusu olduğunda akıllara genellikle Duolingo gelir. Uygulamanın bu kadar popüler olmasının en önemli nedeni, eğlenceli bir arayüze sahip olmasıdır. Renkli tasarımı ile iç karartıcı olmaktan oldukça uzaktır.

Uygulamanın geliştiricileri, oyun bazlı bir öğrenme stilini benimsemiştir. Her yanlış cevap, bir can kaybı anlamına gelmektedir. Bu da en nihayetinde kullanıcıları daha da hırslandırmaktadır.

Duolingo elbette ki yalnızca kelime öğrenme, gramer bilgisini geliştirme uygulaması değildir. Uygulama dünya çapınca kullanılan bir uygulama olduğu için çeşitli insanlarla tanışabilirsiniz. Duolingo’nun sağladığı bir özellik, kullanıcılar ile konuşmanıza olanak tanımaktadır.

Örneğin İngilizce öğrenirken Türkçe öğrenmeye çalışan bir kişi ile iletişime geçtiğinizi varsayalım. Bu kişi Türkçesini geliştirirken siz de İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

Uygulamayı iOS sayfasından ya da Android sayfasından indirebilirsiniz. Ayrıca Duolingo’yu web sitesinden de kullanabilirsiniz.

2. HelloTalk (Android ve iOS)

HelloTalk, küresel çapta dil öğrenme uygulamalarının en iyilerinden biridir. İçinde Türkçe, İngilizce, Japonca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, İtalyanca, Rusça, Arapça, Hintçe, Vietnamca ve daha pek çok dil bulunmaktadır. Kullanıcılar ile sohbet ederek dil bilginizi geliştirmeniz ve kelime haznenizi büyütmeniz mümkündür.

iPhone kullanıcıları uygulamayı iOS sayfasından, Android kullanıcıları ise Android sayfasından telefonuna indirebilir.

3. Tandem (Android ve iOS)

Tandem de ilk iki uygulama gibi diğer dilleri konuşan kişiler ile arkadaşlık yapabileceğiniz bir uygulamadır. Sadece konuşacak birini bulun ve sohbete başlayın. Zaman içinde akıcı bir şekilde konuşacaksınızdır.

Uygulamayı Android sayfasından veya iOS sayfasından indirebilirsiniz.

4. Busuu (Android ve iOS)

Busuu, günde sadece 10 dakika ile yeni bir dil öğrenmenizi sağlayabilecek bir uygulamadır. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça, İspanyolca, Rusça ve daha birçok dil desteğine sahiptir.

Kısa süreli ve anlaşılır dersler sayesinde yeni bir dil öğrenmek sandığından çok daha kolay olacaktır. Bununla birlikte uygulama diğer ülkelerdeki insanlarla pratik yapma şansı da sunuyor.

Uygulamayı iOS sayfasından veya Android sayfasından indirebilirsiniz.

5. Slowly (Android ve iOS)

Slowly, başlangıçta sizden bir ilgi alanı seçmenizi ister. Hesabınız tamamen anonimdir. Uygulamanın gereksinimleri bir takma isim ve avatardan ibarettir. İlgi alanını seçtikten sonra o ilgi alanı ile bağlantılı insanlara ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı iOS sayfasından veya Android sayfasından indirebilirsiniz.

Exit mobile version