Xiaomi’nin yeni kulaklığı Redmi SonicBass’ı fiyatı belli oldu

Nisan ayı başlarında ilk sertifikasını aldıktan sonra Xiaomi, bugün yeni Redmi SonicBass kablosuz kulaklığını, Xiaomi Mi Bluetooth Neckband’e çok benzeyen ancak daha iyi bas ve 12 saatlik şarj özelliğiyle piyasaya sundu.

XIAOMI REDMI SONICBASS’İN ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Redmi SonicBass’in özelliklerine bakıldığında ise bu yeni bluetooth kulaklığı, yüksek ses kaliteli bir “yaka” seçeneği olarak sunulur. Firmaya göre, sesi profesyonel düzeyde güçlü bası temsil edebiliyor.

Ek olarak, yeni Redmi SonicBass kablosuz kulaklığı ortamdaki sesi içeriye geçirmeme ve 12 saate kadar kesintisiz müzik çalma özelliğie sahip. Ayrıca su geçirmez ve tere karşı dayanıklılığı bulunuyor. Bu kulaklığın IPX4 sertifiası bulunuyor.

Çok şık bir tasarımı da bulunan Xiaomi Redmi SonicBass Bluetooth 5.0 ile hızlı bir bağlantı özelliği sunuyor. Kulaklığın bir tarafında müzik çalma tuşları ve çağrı yanıtlama düğmesi yer alıyor.

XIAOMI REDMI SONICBASS’IN FİYATI

Firmanın kulaklığı ilerleyen zamanlarda Avrupa’daki pazara sürmesi bekleniyor. Şu sıralar sadece Nepal’de lansmanları gerçekleşen kulaklığın fiyatı 2.099 Nepal Rupisi, Avrupa’da 15 euro (133 TL+vergiler) gibi çarpıcı bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Exit mobile version