Xiaomi’nin bazı eski telefonları MIUI 12.5 güncellemesi alacak

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Çin’de amiral gemisi cihazlar için kararlı MIUI 12.5 güncellemesini piyasaya sürülmeye başladı ve yakında 28 cihaza çıkması bekleniyor. Bu arada Xiaomi yöneticisi, MIUI 12.5’in Xiaomi Mi 8 serisi, MIX 2S ve MIX 3 gibi eski cihazlara da geleceğini doğruladı.

ZHANG GUOQUAN MIUI 12.5 GÜNCELLEMESİ ALACAK TELEFONLARI AÇIKLADI

Xiaomi, Ağustos 2020’de Xiaomi Mi MIX 2S ve MIX 3 için MIUI 12 güncellemesini çıkardı. Android 11’e uygun cihazlar listesinde kesinti yapmayan cihazların, MIUI 12.5 güncellemesini, Xiaomi yöneticisi Zhang Guoquan’ın Weibo’daki yazısında bahsettiğini görebilirsiniz.

Sony Epic Games’e bir kez daha yatırım yaptı

MIX 2S’nin Snapdragon 845 yonga setine sahip olduğunu ve mühendislerin güncellemesinde MIX 3 ile birlikte MIUI 12.5 üzerinde çalıştıklarını söylüyor. Snapdragon 845 yonga setine sahip olan MIX 3, MIUI 10 ve MIX 2S MIUI 9 ile ile piyasaya sürüldü.

XIAOMI’NİN BU HAREKETİ TAKDİR TOPLADI

Bu nedenle, MIUI 12.5, MIX 2S için dördüncü MIUI güncellemesi olurken, MIX 3 bunu üçüncü bir büyük güncelleme olarak alacak. Xiaomi’nin, yazılım destek dönemini geçmelerine rağmen eski amiral gemilerini desteklemesi takdire şayan.

Zhang, MIX cihazlarının yanı sıra Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition’ın da MIUI 12.5 güncellemesini alacağını söyledi. Bu cihazlar son büyük MIUI 12 güncellemesini sırasıyla Temmuz ve Ağustos 2020’de aldı.

Bununla birlikte Zhang, Eylül ayında MIUI 12’ye doğrudan güncelleme alan Mi MIX 3 5G’nin 5G sürümünden bahsetmedi. Ancak listede olmasını bekleyebiliriz. Belirsiz olan, yukarıda belirtilen cihazlar için güncellemenin kullanıma sunulma tarihidir.

Zhang, güncellemenin şirket bekleyen projeleri tamamladıktan kısa bir süre sonra geleceğini ve test yapısının hatasız olmasını sağladığını söyledi. Bu nedenle, yakın zamanda ara MIUI 12.5’in yanlarında olmasını beklemeyin.

Şimdi, MIUI 12.5’in bu telefonlar için onaylanmasının ardından Xiaomi, yalnızca genel ömrünü uzatmakla kalmadı, aynı zamanda Xiaomi hayranlarının güvenini yeniden kazanma şansı da elde etti.

OEM, MIUI 12’nin dünya çapındaki bir kamyon dolusu cihazda kullanıma sunulmasını mümkün kılmak için yıl boyunca yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

Exit mobile version