Xiaomi Yeni Kulaklıklarla Geliyor: Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi, önümüzdeki günlerde yeni bir gürültü engelleyici kulaklık tanıtacak. Bugün Weibo adlı sitede karşımıza çıkan kulakların hem tasarımı hem de çıkış tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Son yıllarda, gürültü önleyici kulaklık talepleri bir hayli arttı. Kullanıcılar, daha çok bu kulaklıkları tercih ediyorlar. Bu yüzden de şirketler, artık daha fazla gürültü önleyici kablosuz kulaklık üretmeye devam ediyor.

Xiaomi yeni ‘gürültü engelleme’ özellikli kulaklıklarını tanıtacak

Bu sabah, Xiaomi’nin resmi olarak gürültü önleyici Pro kulaklıklarını duyurduğunu gördük. Şirket bu kulaklıkları 13 Mayıs tarihinde yani bundan tam 3 gün sonra resmi olarak tanıtacak. Çinli firmanın paylaştığı gönderide kulaklıkların tasarımını da görüyoruz.

Xiaomi, yeni kulaklıklarını duyurdu
Xiaomi, yeni kulaklıklarını duyurdu

Kulaklıkların şarj kutusu oval hatları olan bir tasarıma sahip. Ön kısmında ise şirketin ismi yer alıyor. Bu kutu tasarımının şirketin yeni yuvarlak logosuyla uyumlu olduğunu söyleyebiliriz.

Ek olarak bu kulaklıkların 500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı söylentiler arasında. Mi Air 2 Pro’da olduğu gibi, bu kulaklıkta da batarya konusunda böyle bir beklenti mevcut.

Bu kulaklık, fotoğraflarda da gördüğünüz gibi kulak içi bir tasarıma sahip. Gürültü engelleme özelliği şimdilik en dikkat çekici özelliği. Fakat elimizde pek detaylı bilgi mevcut değil. Bu yüzden ne tür bir gürültü engelleme sunacağını bilmiyoruz.

Xiaomi, kulaklıklarını 13 Mayıs’ta tanıtacak

Model, Mi Air 2 Pro’nun bir üst modeli gibi duruyor. Bunların yanında kulaklıkların uçlarının kauçuktan olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Bu sayede gürültü engelleme özelliğini sağlıyor olabilirler.

Çinli şirketin aktif gürültü engelleme özellikli bir kulaklığı şimdilik mevcut değil. Bu yeni kulaklıkla bu durum belki de değişir. 13 Mayıs Perşembe günü kulaklıkları daha yakından inceleyeceğiz.

Bunlar dışında herhangi bir teknik bilgi mevcut değil. Aynı zamanda hangi ülkelere geleceği veya fiyatı hakkında da henüz bir bilgimiz yok. Bunun için tanıtım gününü beklememiz gerekiyor. Bu yeni kulaklıklar hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Turkcell’den engelli bireylere özel engelsiz spor eğitim programı

Exit mobile version