Xiaomi Yeni Katlanabilir Telefonu İle Bu Sene Geliyor!

Xiaomi, ilk katlanan telefonu ile Mart ayında karşımıza çıkmıştı. Şimdi kaynaklara göre, 2021 yılının 4. çeyreğinde karşımıza yeni bir modelle gelecek. Kaynağa göre şirket, şimdiden bu telefon üzerinde çalışıyor. İşte diğer detaylar!

Bugün ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, Xiaomi’nin bir diğer Mi Mix Fold telefonunun yolda olduğunu belirtti. Cihazın bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkacağını da ekledi.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Xiaomi Ekran Altı Kameralı Amiral Gemisiyle Geliyor


Xiaomi yeni katlanabilir akıllı telefon modeliyle geliyor

Kaynak, yeni akıllı telefon hakkında bazı temel bilgileri ortaya koydu. Ayrıca bu yeni cihazın ekran altı proaktif teknolojiye sahip olacağını söyledi. Katlama şemasının içe katlama olarak karşımıza çıkacağını öğrendik. Aynı zamanda hem dahili hem de harici ekranlar yüksek bir yenileme hızını destekleyecek.

Xiaomi mi Mix Fold
Xiaomi mi Mix Fold

Ayrıca Xiaomi’nin bu yeni cihazı, şu anda piyasada bulunan Android akıllı telefonlar için en yeni ve en iyi yonga seti olan Snapdragon 888 yonga setini de kullanacak. Yonga seti ise, performansı başka bir düzeye taşıyan Cortex-X1 Ultra-Core’a sahip.

Yeni model 2021’in 4. çeyreğinde piyasaya çıkacak

Yeni model, Snapdragon 888 yonga setine ek olarak 5000 mAh Pil ve 108MP kamera lensi ile gelecek. Önceki raporlara göre, bu yeni katlanabilir telefon, “J18s” kod adıyla birçok sertifika sitesinde listelenmiş durumda. Cihazın harici ekranı, 90Hz yenileme hızı destekli Visionox’un ekranı ile gelecek. Bunun yanında dahili ekran, 120Hz yenileme hızı ile Samsung ekranına sahip olacak.

Kamera kısmında telefonun arka kamerası 108mp ana kamera, 3x yakınlaştırmayı destekleyen sıvı lens ve ultra geniş lensin olacağı üçlü bir kamera ile gelecek. Ön tarafta ise bir ekran altı kamera ile karşımıza çıkacak.

Xiaomi’nin yeni telefonu, Xiaomi’nin Mi Mix Fold telefonunun bir yinelemesi olacak. Cihazın da 2021’in dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Fiyat ve hangi pazarlara geleceği konusunda ise herhangi bir bilgi henüz yok.

Exit mobile version